Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσματα κορωνοϊού σε Δημοτικά Σχολεία Νάουσας και Αλεξάνδρειας

Ποια τμήματα αναστέλλουν την λειτουργία τους
Τέταρτη ημέρα από την επανέναρξη της λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ήδη η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τις σχολικές μονάδες που τίθενται σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού έχει ανοίξει. Τα πρώτα 15 πρώτα σχολεία που τμήματά τους αναστέλλουν την λειτουργία τους βρίσκονται ήδη στη λίστα, μεταξύ των οποίων και ένα δημοτικό σχολείο της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, όπου επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας έως και τις 25 Ιανουαρίου των παρακάτω τμημάτων: Α (Α Τάξη), Α ΑΓΓΛΙΚΑ (Α Τάξη), Ζ0*Α1 (Α Τάξη), Ζ1*Α1 (Α Τάξη), ΠΖ Α (Α Τάξη).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το κρούσμα στον μαθητή επιβεβαιώθηκε κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων, συνεπώς δεν μολύνθηκε με τον κορωνοϊό στο σχολείο αλλά νωρίτερα.

Επιπλέον, σήμερα το απόγευμα επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα στην εκπαιδευτική κοινότητα, αυτή τη φορά σε εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο Κορυφής του δήμου Αλεξάνδρειας και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις και επίσημες ανακοινώσεις στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για το πόσα και ποια τμήματα του σχολείου θα αναστείλουν την λειτουργία τους για προληπτικούς λόγους.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ