Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/1 - 17/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ουρανό, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και μας επιφυλάσσει έντονες συζητήσεις, ανατρεπτικές ειδήσεις και επικοινωνιακή αμφισβήτηση… Τα μηνύματα που θα ανταλλάξουμε, θα προκαλέσουν ανησυχία, θα δημιουργηθούν αναποδιές στις συζητήσεις ή στα προγράμματα της καθημερινότητας, ενώ στην διάθεση θα κυριαρχούν τα νεύρα και η αμφισβήτηση. Πολλές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και πολλές συμφωνίες και σχέδια θα ανατραπούν. Εκείνοι που επηρεάζονται αρνητικά από αυτή την όψης είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό του 1ου δεκαημέρου, οι όποιοι πρέπει να προσέχουν πολλοί στην επικοινωνία τους.

♈ Κριός

Γενικά

Φίλε μου Κριέ η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, με στόχους και με την διάθεση να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην καριέρα σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 13/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει πιέσεις, προκλήσεις και δοκιμασίες στην επαγγελματική σου πορεία, όμως τώρα μέσα από αντίξοες συνθήκες θα καταφέρεις να κάνεις και ένα νέο ξεκίνημα. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι κάπως ανικανοποίητος αυτή την εβδομάδα ή και συνειδητοποιείς ότι μία σχέση που ήδη διατηρείς δεν μπορεί να έχει την προοπτική που προσδοκούσες. Οι ανασφάλειες ωστόσο ισχύουν στα αισθηματικά και για σένα που είσαι χωρίς ταίρι αυτή την περίοδο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ο καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη πορεία σου ! Κάποια νέα που θα λάβεις θα σε ωθήσουν να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην επαγγελματική σου πορεία! Στα οικονομικά σου μπορώ να πω ότι αυτές οι μέρες του μήνα σε βρίσκουν εξαιρετικά πιεσμένο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αρκετά προκλητική είναι η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού ο Άρης από το ζώδιο σου και σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν ασφυκτικό κλοιό όπου τα πράγματα στην ζωή σου δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα τα θελες ή θα τα περίμενες. Νέες προοπτικές και νέες αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Κάποια δυσάρεστα νέα / ειδήσεις θα σε πικράνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ότι αξίζει θα παραμείνει στη ζωή σου, ενώ ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που έχεις ανάγκη τότε θα αναγκαστείς αυτή την εβδομάδα να το απομακρύνεις. Μία απρόσμενη αλλαγή και εξέλιξη στα ερωτικά έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται έτσι όπως ήλπιζες και αναγκάζεσαι να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σκληρές αποφάσεις για την πορεία σου! Τα οικονομικά σου είναι άστατα πολύ.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να εξοφλήσεις λογαριασμούς του χτες, είτε κυριολεκτικά είτε και μεταφορικά! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω σου επιβάλει να ασχοληθείς με προσήλωση στα οικονομικά και σε ότι εκκρεμότητες έχουν μείνει, ενώ και η ψυχολογική σου διάθεση θα είναι αρκετά πεσμένη. Κάποια σχέδια καθυστερούν να γίνουν πράξη αυτό σε θυμώνει και σε κάνει προσωρινά να κλείνεσαι στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί ένα παγερό κλίμα, όχι γιατί προκύπτει πρόβλημα στη σχέση σου αλλά εσύ είσαι φορτωμένος με πολλά και δεν μπορείς να δώσεις την δέουσα προσοχή στο ταίρι σου! Νέες ερωτικές εξελίξεις για τους ελεύθερους έρχονται, χωρίς να έχουν διάρκεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σου αλλά δεν είναι για την ώρα να τεθούν σε εφαρμογή, έτσι είσαι σε αναμμένα κάρβουνα! Ιδανική εβδομάδα για την διεκπεραίωση χρεών αλλά και για ένα όφελος μέσα από γραφειοκρατικές διαδικασίες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μία νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου, η οποία και σε καλεί να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι απο το χτες. Συναισθήματα πόνου και απογοήτευσης για κατατάσεις που μεσολάβησαν στο παρελθόν και δεν τις έχεις ξεπεράσει ακόμα είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και τις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις δεν σε αφήνουν ανάλαφρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από πάθος, όμως συνειδητοποιείς ότι μία σχέση σου η οποία και έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου δεν μπορεί να έχει την πορεία και την προοπτική που περίμενες. Η περίοδος σε ευνοεί για ανανέωση με έναν νέο άνθρωπο! Δώσε χώρο περισσότερο για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε αναδιοργάνωση των συνεργασιών σου και ίσως απογοητεύεσαι από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που δεν σε στηρίζουν έτσι όπως θα προσδοκούσες. Στα οικονομικά είσαι αρκετά ανήσυχος και με πολλές εκκρεμότητες.

♌ Λέων

Γενικά

Προσπαθείς να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά φίλε μου Λέοντα όμως η ανησυχία δεν λείπει ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σου! Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φροντίζεις πολύ περισσότερο την φυσική σου κατάσταση, ξεκινάς να δραστηριοποιείσαι ή και να οργανώνεις τα επαγγελματικά σου. Κάποιες ρήξεις σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι αρκετά δοκιμαστικό αυτό το στάδιο για την εξέλιξη μίας σχέσης σου φίλε μου Λέοντα αφού είναι φανερό ότι τώρα περνάς ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο που θα κρίνει κατά πόσο υπάρχει η προοπτική να παραμείνει στο πλευρό σου το άτομο που θες. Αν είσαι χωρίς σχέση δεν μπορώ να πω ότι η περίοδος αυτή είναι ανέμελη και ανάλαφρη για μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά το διάστημα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγή στους ρυθμούς σου! Ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις αναμένονται για σένα που είσαι γεννημένος τον Ιούλιο! Η εργασία σου μπαίνει σε μία νέα πορεία όμως σε διακατέχει το άγχος! Στα οικονομικά σου βρίσκεις λύσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Σε μία δύσκολη για όλους εβδομάδα, εσύ φίλε μου Παρθένε παραμένεις χαμογελαστός, αισιόδοξος, δημιουργικός και έτοιμος να βάλεις την ζωή σου σε μία νέα πιο όμορφη πορεία! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει το άνοιγμα, την προοπτική μίας νέας παθιασμένης ερωτικής εξέλιξης που θα σε συναρπάσει! Ζητήματα που θα σε πιέσουν λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο είναι έγγραφα ή ειδήσεις που θα λάβεις για ζητήματα εργασίας, όμως και αυτά θα μπορέσουν εντέλει να διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο κερδισμένο ζώδιο της εβδομάδας στα αισθηματικά αφού με κάθε τρόπο θα υπάρξει μία αιφνίδια ερωτική εξέλιξη, που θα εξάψει τον ερωτισμό σου και το πάθος σου και θα φέρει μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι περιορισμοί στην εργασία υπάρχουν, μην νομίζεις όμως ότι αυτή η περιοριστική κατάσταση θα παραμείνει για πολύ! Δείξε ψυχραιμία και να αναμένεις και στα οικονομικά σου κάποιο κέρδος προς το τέλος της εβδομάδας.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ φέρνει στο μυαλό σου θύμησες του χτες, βυθίζεσαι προσωρινά σε μία θλίψη λόγω της νοσταλγίας που υπάρχει. Θα θελες κάποιες καταστάσεις να ήταν αλλιώς ενώ είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι και προδομένος ή και εξαπατημένος από πρόσωπα που ήταν ή και είναι ακόμα την καρδιά σου! Οι πιέσεις ωστόσο αφορούν και τον οικονομικό σου τομέα όπου φαίνεται ότι σε αυτή την περίοδο αναμένεται να πρέπει να κλείσεις κάποια σημαντική εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει στασιμότητα είτε δεν έχεις ξεπεράσει μία κατάσταση του χτες Για σένα που είσαι στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, φρόντισε να μην βγάζεις στο ταίρι σου απωθημένα από καταστάσεις που βίωσες στο παρελθόν! Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα είναι εμφανώς προβληματικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ένα προσωρινό αδιέξοδο και νιώθεις ότι η εργασία σου έχει φτάσει σε τέλμα. Στα οικονομικά σου σε διακατέχει το έντονο στρες

♏ Σκορπιός

Γενικά

Δυναμική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Σκορπιέ, αφού η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερω για σένα τουλάχιστον κρίνεται εξαιρετική για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να κλείσεις κύκλους και να ανοίξεις νέους! Ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σε προβληματίζουν ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί στα τέλη του Οκτωβρίου όπου θα υπάρξει κάποια ρήξη που θα σε απογοητεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τα αισθηματικά σου και σου δίνει το μήνυμα ότι αν εκφραστείς, αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο στο συναίσθημα, τότε μπορείς να δεις σημαντικές αλλαγές! Σχέσεις που έχουν φθαρεί στο χρόνο να γνωρίζεις ότι δεν θα έχουν πορεία, αν διατηρείς μία τέτοιου είδους σχέση να αναμένεις ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου όμως θα κάνεις τις κατάλληλες επιλογές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου! Στα οικονομικά προσοχή στις έκτακτες οικονομικές σπατάλες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φίλε μου Τοξότη ξεκινά με ανασφάλειες, ενώ μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικές επανεκτίμησης συναισθημάτων και διακρίνεις τι είναι σημαντικό στη ζωή σου και τι όχι. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις οικονομικές που σε πίεσαν κατά την διάρκεια του 2020 και τώρα πρέπει να τις βάλεις σε μία σειρά! Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις από το περιβάλλον σου θα σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η περίοδος είναι στάσιμη, όμως και εσύ από την πλευρά σου αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει, κάτι δεν είναι αρκετό ... Επικεντρώσου στην βελτίωση επικοινωνίας με το ταίρι σου και μην ζητάς αυτό τον καιρό περισσότερο από αυτά που μπορούν να σου δώσουν, γιατί δεν θα βγάλεις άκρη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις ανησυχία, στρες και εμποδίζονται κάποια σχέδια σου, όμως οι λύσεις θα βρεθούν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου είναι ιδανική περίοδος για οργάνωση, επιστροφή οφειλόμενων χρημάτων και εξόφληση χρεών!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε, στην πορεία της και καθώς οδεύουμε προς την Τετάρτη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιου σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε στο χτες. Το νέο αυτό φεγγάρι είναι μεταμορφωτικό και αναγεννησιακό μέσα από δύσκολες ωστόσο διαδικασίες! Το θετικό της εβδομάδα είναι ότι ανανεώνεσαι εμφανισιακά, έχεις τις κατακτήσεις σου και μπαίνεις σε μία νέα περίοδο οριοθετήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό , τα αισθηματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα όμως για νέες ερωτικές ιστορίες που τώρα θα προκύψουν. Μην μένεις προσκολλημένος σε ψυχοφθόρες ερωτικές καταστάσεις του χτες που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο και θα γίνει σταδιακά όμως τώρα μπαίνεις σε διαδικασία σκέψης ή και αναζήτησης. Στα οικονομικά σου κάνε υπομονή το διάστημα είναι δύσκολο!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Είσαι στο προσκήνιο των εξελίξεων φίλε μου Υδροχόε και η εβδομάδα θα μπορούσα να πω ότι φέρνει αλλαγές, προκλήσεις, δοκιμασίες οι οποίες σε καλούν να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Ζητήματα οικογενειακής φύσεως, ή προβλήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την συμβίωση είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Η ψυχολογική σου διάθεση θα είναι αρκετά πεσμένη ή και μερικές φορές επαναστατική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το παρασκήνιο ενώ έχεις την διάθεση για σκέψη, αναθεώρηση μα προπάντων απομόνωση! Μία σχέση που στο παρελθόν επέλεξες δεν μπορεί να έχει την σταθερή προοπτική που ήλπιζες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις ένα κομβικό σημείο όπου νιώθεις ότι δουλεύεις χωρίς να έχεις αποτελέσματα, ή οι συνθήκες σε αναγκάζουν να είσαι σε έναν μεγάλο περιορισμό. Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι εξαιρετική για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ! Σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, παίρνεις αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες σου, δέχεσαι και στήριξη από πρόσωπα αγαπημένα! Κάποιες ειδήσεις που αφορούν ανθρώπους κοντινούς σου ή οικεία σου πρόσωπα θα σου προκαλέσουν μία πικρία, οποιοδήποτε θέμα ωστόσο θα ξεπεραστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επικοινωνίες ή μία αιφνίδια πρόκληση αλλαγή που θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις από ελπίδα! Πες ναι σε μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ένα στάδιο όπου κάνεις κάποια δημιουργικά σχέδια τα οποία και θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Θα δεχθείς στήριξη από ανθρώπους που συνεργάζεσαι που θα σε βοηθήσουν σε ένα σου εγχείρημα. Οικονομικά ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ