Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: Στο βωμό της «ανθρωποφαγίας» η διαθεσιμότητα των αστυνομικών

Την αγανάκτηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα, προκάλεσε η απόφαση του αρχηγείου να τεθούν σε διαθεσιμότητα τρεις συνοριακοί φρουροί και ένας αστυνομικός. Αφορμή στάθηκε το περιστατικό στο οποίο εμφανίζονται αστυνομικοί να χτυπούν μετανάστες και να τους προσάγουν βιαίως, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όπως τονίζει πάντως ο Βεροιώτης πρόεδρος: «Στο βωμό της "ανθρωποφαγίας" διατάχθηκε η διαθεσιμότητα των συναδέλφων για το περιστατικό που έφερε γνωστή εφημερίδα στο φως. Αφού λοιπόν πληροφόρησε πως πρόκειται για πρόσφυγες και όχι για μετανάστες αιτούντες ασύλου, ότι αναίτια προχώρησαν σε σύλληψη αυτών και ότι τους χτυπούσαν αφού τους έριξαν στο έδαφος».

Ο κ. Χαρέλας σχολιάζει σχετικά με το δημοσίευμα πως «ξέχασε να πληροφορήσει όμως πως οι συγκεκριμένοι μετανάστες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και μεθυσμένοι σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς στο δρόμο χτυπώντας τα οχήματα τους. Οι καταγγελίες αυτών προς τους αστυνομικούς ήταν που τους οδήγησαν στο περιστατικό να επιληφθούν. Δεν μίλησαν βέβαια για την αντίσταση των μεταναστών κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ούτε για τις βρισιές και το φτύσιμο. Εξάλλου σκοπός ήταν η ανθρωποφαγία των συναδέλφων».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι: «Η διοικητική εξέταση που θα ξεκινήσει, θα δείξει το τι ακριβώς συνέβη. Το βέβαιο όμως είναι πως την είδηση την εμπλουτίζουμε με ό,τι μας βολεύει για να επιτευχθεί η ανθρωποφαγία των ενστόλων».

15 σχόλια:

  1. Αν όμως τίποτα λαθρομετανάστες η αναρχοάπλυτοι αριστεροί χτυπούσαν τους αστυνομικούς δεν θα αντιδρούσε κανείς, θα θεωρούνταν κάτι το φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγα τους έκαναν. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μηχανισμός να τους πετούσαν επιτόπου έξω από τα σύνορα.
    Τώρα που τους έπιασαν είναι κακοί οι αστυνομικοί, άμα δεν τους έπιαναν όμως; Πάλι κακοί θα ήταν.
    Απλά πρέπει πάντα να κρίνουμε τον άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βεβαιότητα, θα αθωωθούν και οι δυο. Δεν τους παίρνει με τίποτα. Η περιττή βία, ειναι κατανοητό οτι πρέπει να εκλείψει. Εν προκειμένω, τι θα έπρεπε να κάνουν; Να τους παρακαλάνε; Με μεθυσμένους, με λαθρομετανάστες που εμπέδωσαν το γεγονός οτι εχουν ασυλία ότι και να κάνουν,οτι εχουν δικαιώματα μόνον, μεταφέρουν το χειρότερο μήνυμα. Δεν μπορούν να σε αρπάξουν και να σε εξουδετερώσουν. Αν το κάνουν , θα τους διώξουν. Το ίδιο συμβαίνει με τους τσιγγάνους. Με όλο αυτό το πλέγμα "πολιτικής" ασφάλειας, ποιανού δικαιώματα καταπατώνται προκλητικά; Ενδιαφέρει κανέναν; Η πρότασή μου; Ο οποιοσδήποτε παρανομεί, οτι προβλέπει ο νόμος. Αμέσως. Ιδιαίτερα για τους λάθρο, αφού εκτίσουν ποινή, άμεση απέλαση. Και μουσαφίρης που ζητάει βοήθεια και έλεος και τσαμπουκάδες; Και επιδόματα και σπίτια και όλα τζάμπα και σκορποχώρι; Αυτός ο πολιτισμός μας, ειναι η αυτοκαταστροφή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εἶσαι λαθρομετανάστης εἰσβολέας καί θέλεις ἁντί νά φοβᾶσαι τίς ἀρχές τῆς χώρας πού καταπάτησες νά σέ φοβοῦνται αὐτές καί οἱ αὐτόχθονες κάτοικοί της καί νά κάνῃς ὅ,τι παρανομία θέλεις; Ὑποβάλλεις αἴτησι ἀσύλου καί τό πρόβλημα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΆΜΕΣΑ ΑΠΈΛΑΣΗ ΧΘΕΣ. ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΨΑΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε διαθεσιμοτητα πρεπει να μπει η μιση αστυνομια. Πολυ καουμποηδες την εχουν δει και δερνουν τον κοσμο αναιτια. Μετα πετανε και μια δικαιολογια και καθαριζουν. Ο κοσμος ξυπναει ομως! Μονο τα ορφανα του Μιχαλολιακου δεν εννοουν να το καταλαβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια ξυπνάει. Πολύ αργά όμως. Και βλέπει τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν κάτι μισθοφόροι ΑΝΤΙΦΑ και οι λοιποί. Η Αστυνομία, ακυρώθηκε . Λες και εχουν να κάνουν με ακίνδυνα κοάλα που τρωνε φύλλα ευκαλύπτου. Αν εκανε κάποιος μια ερευνα , θα βλέπαμε τα ποσοστά εγκληματικότητας λάθρο ευάλωτους και τσιγγάνους. Τι να λέμε τωρα; Βοά κάθε γωνια της χώρας και η Αστυνομία απλά εκτελεί εντολές. Πολιτικές. Ανυπεράσπιστοι πολίτες, απλά υφίστανται. Και ανέχονται ανοησίες σαν αυτα που λές εσυ. Εσυ βεβαια, εισαι ο εύκολος. Με ενα οχτακοσάρι, γίνεσαι την επομένη, ο καλύτερος μπάτσος. Παρα πάνω δεν σας βλέπω.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς επειδή ξύπνησε ο κόσμος κανείς πλέον δεν τρώει το παραμύθι του καημένου πρόσφυγα που γλύτωσε από τον πόλεμο, διότι το 99% αυτών που μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα, μόνο από εμπόλεμες περιοχές δεν έρχονται. Πήγαινε σε καμιά σοβαρή χώρα να πετάξεις μολότωφ ή να κάνεις μαγκιές σε αστυνομικούς και θα σου κάνουν τα πλευρά πιο μαλακά από την κοιλιά.

      Διαγραφή
    3. Αν σε κλέψουν ή απειληθεί η ζωή σου,μην τους καλέσεις..Κάλεσε τον Τσίπρα και τον θίασο του να σε σώσουν...

      Διαγραφή
    4. Γιατι θα με εσωζε η αστυνομια απο τους κλεφτες; Ειδαμε τι γινεται καθε φορα που οι γυφτοι τα κανουν γυαλια καρφια στο κεντρο. Τιποτα απολυτως! Η αστυνομια ειναι για να καταστρεφει ανθοδεσμες στα μνημεια νεκρων παιδιων οπως προχθες. Και για να κοβει προστιμα στους πολιτες για πλακα αλλα να αφηνει τον Κουλη να κανει αυτα που για μας απαγορευονται. Διαλυση θελει η αστυνομια. Οσο για τον Τσιπρα που προτεινε να δωσουν και επιδοματα στους αστυνομικους λογο κοβιντ... ας τα δωσει απο τον μισθο του!

      Διαγραφή
    5. εσύ ανώνυμε 11.26μ.μ. το μυαλό σου στον Τσίπρα το έχεις?να το ψάξεις.

      Διαγραφή
  7. Όχι δεν είναι ηθοποιοί. Αστυνομικοί είναι αυτοί που πέταξαν κρότου λάμψης μέσα σε πολυκατοικία χωρίς λόγο. Αστυνομικοί είναι κι αυτοί που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να σε ειρωνεύονται όταν σε ελέγχουν. Αστυνομικοί είναι και αυτοί που δεν μπορούν να εντοπίσουν τον Παππά της Χ.Α ενώ έπρεπε να είναι στη φυλακή ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεθυσμένοι λαθρομετανάστες υβρίζουν αστυνομικούς. Τι προκύπτει: Διαθεσιμότητα των αστυνομικών. Εχθές στην Γαλλία άλλος έβαλε πιστόλι και πυροβολούσε. Εν ψυχρώ και χωρίς ανακρίσεις από την Γαλλική Αστυνομία δοθηκε η Λύση. Η λαθρομεταναστευτική αριστερά είναι στην κοσμάρα της μόνο στην Μπανανία των Βαλκανίων: την Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες ρε μπουμπου; Κι εμενα με εχουν βρισει μεθυσμενοι, δεν εβγαλα το γκλομπ ουτε τους πλακωσα στις κλωτσιες. Δημοσιος υπαλληλος εισαι φορας στολη που πρεπει να την τιμας. Μπορεις να συλλαβεις και να κανεις τη δουλεις σου χωρις υπερβολες και ξυλο. Αλλα εχει γεμισει το σωμα κομπλεξικους που ψαχνουν να αποδειξουν οτι κατι ειναι. Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι που τιμουν την υπηρεσια και σεβονται τον πολιτη και τον ανθρωπο. Οι υπολοιποι για γελια και για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ