Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρόφιμα και είδη ανάγκης παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Βέροιας

Παραδόθηκαν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Βέροιας τα προϊόντα που συνέλεξε η ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. ενόψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν έπειτα από την καμπάνια στήριξης που έτρεξε η ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Βέροιας τις τελευταίες 15 ημέρες, καλώντας όλους τους πολίτες να βοηθήσουν προσφέροντας βασικά είδη διατροφής, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά είδη, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα προϊόντα που συγκέντρωσε η ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Βέροιας παραδόθηκαν από την Συρμούλα Τζήμα και τον Δημήτρη Πυρινό, οι οποίοι ευχήθηκαν εκ μέρους όλων, καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και κοινωνική αλληλεγγύη!

2 σχόλια:

  1. Πηραμε την γουνα μας και κσναμε το # κσθηκον# μας... Απο τα κομματα ο κοσμος περιμενει πολιτικες που θα οδηγησουν στο να μην υπαρχει αναγκη #φιλανθρωπιας#... κσι μαλιστα με φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ