Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα όσα έγιναν - και δεν έγιναν - στην επίσκεψη Μητσοτάκη

Οι ανθοδέσμες, τα πεσκέσια, ο σκύλος, ο συνωστισμός, τα «εξόριστα» ΜΜΕ και το ρεπορτάζ με το... κιάλι!
Με χειροκροτήματα και ανθοδέσμες έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/12 η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Βέροιας. Η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο σημείο υποδοχής λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Κατά την άφιξή του ο πρωθυπουργός μίλησε με κόσμο και δέχθηκε συμβολικά δώρα. Αρχικά, έλαβε μια ανθοδέσμη την οποία πρόσφερε εκ μέρους των εργαζομένων η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, ενώ... πεσκέσια από την ημαθιώτικη γη, δυο τελάρα λωτούς, προσέφεραν οι εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου Βέροιας. Αναμνηστικό δωράκι κρατούσε και ο Δήμαρχος Βέροιας σε μια σακούλα με το λογότυπο του Δήμου. 


Στη συνέχεια κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στο προαύλιο συνομιλώντας με το υγειονομικό προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς κλπ., πριν κατευθυνθεί στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου όπου ξεναγήθηκε από τον Διοικητή.

Μετά τη γάτα της ΠτΔ στο Προεδρικό Μέγαρο, ο σκύλος του Νοσοκομείου Βέροιας!


Λίγο πριν μπει στη νέα πτέρυγα, ένας καφέ σκυλάκος μπλέχτηκε στα πόδια του πρωθυπουργού ο οποίος έσκυψε για να τον χαϊδέψει ρωτώντας να μάθει για τον παιχνιδιάρη φιλοξενούμενο του Νοσοκομείου. Ο μικρούλης είναι ένα αδέσποτο που βρέθηκε εκεί και υιοθετήθηκε από τους εργαζόμενους. Προς στιγμήν υπήρξε η εντύπωση ότι θα μπει και αυτό στο αυτοκίνητο του Πρωθυπουργού, μαζί με την ανθοδέσμη, τα δώρα και τους λωτούς! Εξάλλου δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έφευγε με ένα αδέσποτο, όπως έχει κάνει στο παρελθόν σε επίσκεψή του στην Ημαθία που είχε υιοθετήσει ένα αδέσποτο από τη Μίεζα.

Η ξενάγηση του πρωθυπουργού συνεχίστηκε στο νέο ΤΕΠ και στα Εξωτερικά Ιατρεία, στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, ενώ τελικά παραχώρησε μια δήλωση και στα τοπικά ΜΜΕ (δείτε το βίντεο εδώ).


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε, έπειτα από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, στον χώρο που παραχωρήθηκε για την κατασκευή του νέου Διοικητηρίου, δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο. Από εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε απευθείας για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Αθήνα.


Υ.Γ. Το μεγαλύτερο μέρος του ρεπορτάζ έγινε... με το κιάλι και λήψεις τύπου... παπαράτσι, καθώς τα τοπικά ΜΜΕ είχαν «τοποθετηθεί» τουλάχιστον 50 μέτρα από το πεδίο δράσης του πρωθυπουργού. Βέβαια, στο προαύλιο του Νοσοκομείου είχαν ήδη μαζευτεί σύσσωμο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για να δουν από κοντά τον πρωθυπουργό, οι πολιτικές αρχές του τόπου, λοιπά στελέχη, αλλά και... όσοι έτυχε να βρίσκονται στο Νοσοκομείο εκείνη την στιγμή! Ο κόσμος πήγαινε κι ερχόταν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για αρκετή ώρα εικόνα συνωστισμού περίπου 50 ατόμων χωρίς καμία σχέση με την επίσκεψη Μητσοτάκη, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, με αρκετές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 
Κατά τα άλλα, οι εντολές που είχε η Αστυνομία (και τις εφάρμοσε ευγενικά) ήταν να κρατήσει τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ σε απόσταση, στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου - ανεπισήμως - για την αποφυγή συγχρωτισμού...



































































11 σχόλια:

  1. Εικόνες άλλων εποχών. Τι κρίμα η Ημαθία να ζει με παραστάσεις δεκαετίας 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλοπρεπείς! Αλλη μια φιέστα ολοκληρώθηκε. Ανεβάστε τις φωτογραφίες μαζί του, ευτυχισμένοι και πιο φανατικοί!Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια στη χειρότερή της έκφραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους ασθενείς έμεινε κανένας γιατρός ή νοσηλευτής στα δωμάτια η μήπως ήταν περιττό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραγκιοζιλίκια όλα διαβαίνουν καλώς στην Ημαθία.
    Αλλά.είπαμε βγάλαμε τον Κουλη μην μιλατε.
    Δεν έχει ελπιδα αυτός ο τόπος ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογές στο τέλος της Άνοιξης. Περίπατος ΝΔ, πάτος όλοι οι άλλοι και μετά τραγωδία στα εθνικά θέματα και την αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να σκεφτείς ότι εκεί απέναντι στο πάρκινγκ του καφέ ήρθε η Αστυνομία να μας γράψει διότι είμασταν 5 άτομα διάσπαρτα οπότε υπήρχε λέει συνωστισμός. Κακό παράδειγμα η εικόνα από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Βέροια, νομίζω ότι μόνο κακό έκανε αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε κανένα καλό. Τώρα για του δημοσιογράφους πράγματι αντιμετωπίστηκαν ως οι μοναδικοί μολυσματικοί του όλου σκηνικού. Βέβαια και κοντά να ήσασταν θα τολμούσατε να κάνετε καμία ερώτηση από αυτές που πονάνε; Νομίζω πως την απόσταση των 50 μέτρων την κερδίσατε με το σπαθί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατα τα αλλα πανω απο 9 ατομα στο σπιτι μασ φυλακη αει σιχτιργκιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apithana simwenun. Oloi oi giatroi exo st podi. Irthe o messias. Ke oi arostoi pios to us kitai re palikaria? Wgikate exo gia na kanete ti? Mipos thelate selfie me to messia? Krima ston me so ellina pu kathete spitaki k wlepi to eisodima tou na midenizete. Kouli edo pu ta leme exis Kalo stilaki. Jeans Armani k hoodaki special. Ise modelaki. Ala messias den ise. Kala xristugena se olous tus orthidoxous ellines xristianous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Έλληνες Χριστιανοί καλό είναι αν γνωρίζουν ελληνική γραφή να τη χρησιμοποιούν κιόλας αγαπητέ......

      Διαγραφή
    2. Adelfe omogenis apo Germania ime k akomi matheno. Euxaristo pantos Apo ewdomada xekinao mathimata. Kala xristugena.

      Διαγραφή
  9. Ο ΑΞΙΟΣ και τα αξιουλακια περιοδεύον κωμικοτραγικος θιασος με θέμα την ζωή και την ύπαρξη μας,κόστος εισιτηρίου προαποφασισμένο 42%.ΜΠΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ