Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μητσοτάκης από Βέροια: «Αρχές του 2021 η νέα πτέρυγα και ΜΕΘ στο Νοσοκομείο»

Δείτε τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός στην κάμερα του veriotis.gr
Επίσκεψη σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο της Βέροιας, στο οποίο οΠρωθυπουργός έφτασε στη 1 το μεσημέρι. Εκεί τον υποδέχθηκαν, ο υφυπουργός Οικονομικών, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, οι βουλευτές του νομού Ημαθίας, οι Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι Διευθυντές των Κλινικών, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές.


Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε τη σημασία τήρησης των μέτρων την περίοδο των εορτών, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού, των ευπαθών ομάδων και του γενικού πληθυσμού, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην νέα πτέρυγα που όπως είπε, αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του 2021.


«Επισκέφθηκα σήμερα τρία Νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και στις διοικήσεις για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Χαίρομαι που θα τα περιστατικά βαίνουν μειούμενα και η πίεση στα Νοσοκομεία μας έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά τις ημέρες των εορτών. Να τηρήσουμε στο ακέραιο τις επιταγές της πολιτείας οι οποίες ακολουθούν τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων».

Έκανε επίσης έκκληση προς όλους, να αποφύγουμε τις συναθροίσεις στα σπίτια και να περιοριστούμε στις πολύ στενές οικογενειακές συνάξεις, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αναζωπύρωσης της νόσου την περίοδο των εορτών, κάτι που θα δοκιμάσει και πάλι το ΕΣΥ. 


Σχετικά με το εμβόλιο είπε πως «Πλέον, βλέπουμε το φως στην άκρη του τούνελ και αυτό είναι το εμβόλιο που θα φτάσει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες», κάνοντας αναφορά στο σχέδιο εμβολιασμού της πολιτείας, προκειμένου όπως είπε, να μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των ζωών μας και η οικονομία να μπει σε τροχιά ανάκαμψης. 


Σχετικά με την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας την οποία και επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, δήλωσε χαρούμενος που ξεπεράστηκαν διαχρονικά εμπόδια και πως πλέον θα είναι έτοιμη να παραδοθεί τους πρώτους μήνες του 2021.


«Θέλω να θυμίσω ότι η πτέρυγα επρόκειτο να παραδοθεί το 2016. Χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θα παραδοθεί αισίως τους πρώτους μήνες του 2021. Θέλω να συγχαρώ τον Διοικητή κ. Πλιόγκα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ώστε η νέα πτέρυγα, ένα καινούριο Νοσοκομείο πρακτικά, να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν. Με μια υποδειγματική ΜΕΘ και μια υποδειγματική Παιδιατρική, τις οποίες είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και αποτελούν μια παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή και μια ουσιαστική απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει το ΕΣΥ». 


Ο Πρωθυπουργός, εκτός από την νέα πτέρυγα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς και το εμβολιαστικό κέντρο που ετοιμάστηκε ήδη στην είσοδο του Νοσοκομείου Βέροιας. Φεύγοντας, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

14 σχόλια:

  1. Κυριακο,
    Μιλας σε ανθρώπους με μισθούς 800€ αν πρόκειται για νοσηλευτές,και 1300€ αν πρόκειται για γιατρούς με ειδικότητα.
    Μιλας σε ανθρώπους που δεν είναι ενταγμένοι στα ανθυγιεινά επαγγέλματα,ενώ είναι ενταγμένοι τόσοι άλλοι κλάδοι.
    Μιλας σε ανθρώπους που εργάζονται συνεχόμενα μέρες,νύχτες,αργίες.
    Που είναι οι γιατροί και νοσηλευτές που διορίστηκαν;
    Μιλας σε ανθρώπους που δεν έχουν πάρει άδεια παρα 7-8 μέρες όλο το έτος,
    Μιλας σε ανθρώπους που το 2012 μειώθηκαν οι μισθοί τους κατά 60%,
    και ενώ σε όλα τα υπόλοιπα μισθολόγια οι αποδοχές τους επανήλθαν στο προ του 2012 επίπεδα,για αυτούς δεν έγινε τίποτα.
    Όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι μάλιστα πήραν αναδρομικά τις περικοπές που τους έγιναν,
    για αυτούς ένα μικρό/συμβολικό ποσο,του στυλ»αυτό είναι,άμα θέλετε,μην το παίρνετε»...
    Μιλας σε ανθρώπους που εργάζονται όταν όλοι οι υπόλοιποι ξεκουράζονται,κοιμόνται,αυτοί να μην ζητούν τίποτα άλλο παρα λίγο υπνο.
    Μιλας σε ανθρώπους που ακόμα και αν τους πετάξεις ένα ξεροκόμματο φιλοδώρημα,
    θα τους το πάρεις αμέσως πίσω,μέσω της φορολόγησης τους.
    Μιλας σε ανθρώπους που έμειναν στην Ελλάδα,γιατί αγαπούν την πατρίδα τους,
    γιατί πίστεψαν ότι κάτι θα αλλάξει.
    Σε αυτούς μιλας Κυριακο.
    Καλές γιορτές.
    Για σας μόνο.
    Όχι για αυτούς που τους μιλούσες.
    Εύχομαι εσυ η κάποιος από τους παρατρεχάμενους σου να διαβάσει το μήνυμα.
    Με μεγάλη πικρία το γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε πρωθυπουργέ,
    Οι γιατροί του ΤΕΠ του νοσοκομειου της Βεροιας,είναι 100%,στο σύνολο τους,αποσπασμένοι από το ΚΥ Αλεξανδρειας και ΤΟΜΥ Βεροιας.
    Από την πρωτοβάθμια περίθαλψη όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα ματια τον κοιταει ο τσαβδαρίδης που πλασαρίστηκε ακριβώς δίπλα του. Αγάπη, λατρεία, αγάπη, λατρεία, αγάπη, αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβω αυτό που είδαμε στο βίντεο είναι η επισκεψη του Πρωθυπουργού ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Βέροιας για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοιού; Γιατί οι επιστήμονες αυτό το ονομάζουν υπό άλλες συνθήκες υγειονομική βόμβα. Ας κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα μπροστά στην κάμερα με τήρηση αποστάσεων. Τι χάλι είναι αυτό σε τέτοια περίοδο να σέρνονται όλοι αυτοί πίσω του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΡΕΒΕΓΙΟΝ 9 , ΚΗΔΕΙΕΣ 9 , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ.Λ.Π ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Γ.Ν.Σ.ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 19, 29, 39, 49, 59 ΚΑΙ 69 ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. POSOTON ARESEI TO 69.........
      DEN NTREPONTE
      EGV ME TA ANHPSIA MOY POY EIMASTE GEITONIA DYO OIKOGENEIES UA EIMASTE11 METHN GIAGIA.POIYS 2 RE AMIALOI KABALIMENOI NADIOXOOLOYS KAI NA MHN MAZEYTOYME?
      THN STIGMH POY EIMASTE AZI OLOI MERA STOREBEGIOK UA KOLHSOYME RE AMYLOI?
      OYTE XRONIA POLLA DES SAS LEO NA SAS KOPOYN XRONIA
      STA TARTARA MAS THELETE DEN UA PERASEI FEYGETE SYNTOMA AN DEN TO KATALABATE.........

      Διαγραφή
  6. E re ellina prowato Mia zoi komatoskilo. Erxete enas papatsis k amesos trexun oli na wgune foto. Ipokrites. Papatsides. O kosmakis petheni apo ti Pina k esis pulate trela. E kairos gar engis. Kala xristugena ellines tis sklavias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κουλης στη Βεροια; πηρατε σκορδα;; 😂😂😂😂 ουυυ γκαντεμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ενας δίπλα στον άλλον,που είναι οι αποστάσεις;;;;;Αλλά απαγορεύεται Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ,σε εξωτερικό χώρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI LES RE FILE NA KOLHSOYN KORONOIO OI SARDELES? KAI META EMEIS TI OYZAKI TA PINOYME?

      Διαγραφή
  9. Και βέβαια θα εμβολιαστούν πρώτα οι υγειονομικοί μας, οι οποίοι θα δώσουν και το καλό παράδειγμα, είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης και οφείλουμε πάνω απ’ όλα αυτούς να προστατεύσουμε, για να συνεχίσουν να προστατεύουν εμάς».

    ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ ΚΟΥΛΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΦ-ΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ;;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΥΛΗ
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ( ΟΣΟ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΕ ΚΟΒΕΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ). ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΩΣΕ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ( ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ) . Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ -ΕΣΑΣ ΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΦΕΡΣΟΥ ΚΑΛΑ, ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ... ΕΤΥΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συριζοτρολάκια πείτε μου κάτι; Πότε ξανάδατε πρωθυπουργό στο νοσοκομείο μας;Ο δικός σας 4,5 χρόνια ούτε απο την εγνατία οδό δεν πέρασε.Σας πονάει που χει έρθει ο Μητσοτάκης εκατό φορές στο νομό μας κι ο δικός σας ούτε καν ξέρει που πέφτει η Βέροια κι η Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδη ηρθε ο πρωθυπουργος επισκεψη αλλαξε κατι; Βελτιωθηκε κατι; Μονο η γιαγια μου χαιρεται που ηρθε ο Μητσοτακης στο νομο λες και ηρθε σπιτι μας να τον τραταρουμε γλυκο κυδωνι. Αλλα ειναι και 88 χρονων. Λογια χορτασαμε φιλε μου και χειροκροτηματα στα μπαλκονια. Οταν θα χρειαστεις κατι και θα μπεις στο νοσοκομειο φωναξε τον Μητσοτακη να σε σωσει με δηλωσεις.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ