Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Γιώργος πήρε το βραχιολάκι του, εσύ;

Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Καραμίχος απέδειξε πως εκτός από ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και άνθρωπος με έντονες ευαισθησίες. Ο αγαπημένος και διεθνούς φήμης ηθοποιός από τη Βέροια στηρίζει δυναμικά τον αγώνα και τις προσπάθειές των «Παιδιών της Άνοιξης» για την ανέγερση της νέας δομής. «Εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι πίσω από έναν επιτυχημένο καλλιτέχνη βρίσκεται κι ένας άνθρωπος με φιλανθρωπικό πνεύμα! Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ως κοινωνία» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα «Παιδιά της Άνοιξης».

1 σχόλιο:

  1. Πήραμε βραχιολάκια ναι. Αλλά δεν θα ξαναπάρουμε. Μας δείξατε σε τι εκτίμηση έχετε εκείνους που σας βοηθάνε και σας στηρίζουν τόσο καιρό με την κατάπτυστη επιστολή που συνυπογράψατε απαιτώντας να μη γίνονται τεστ στις ειδικές σχολικές μονάδες και με τις ύβρεις που χρησιμοποιήσατε για τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ