Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το feminine neckline που κάνει τα τοπ της σεζόν να δείχνουν πιο κομψά - Κολακεύει κάθε γυναίκα

Την περασμένη σεζόν, η μόδα λάτρεψε τα τοπ με τετράγωνα ντεκολτέ που έρχονται από το βαθύ παρελθόν της ιστορίας της. Το rennaissancecore -δηλαδή οι τάσεις που εμπνέονταν από την περίοδο της Αναγέννησης (και όχι μόνο) έδωσαν στο ντύσιμο έναν ρομαντισμό αλλά και τη σκοτεινή σαγήνη μιας άλλης εποχής. Πολλοί εντόπισαν τις ομοιότητες πολλών από τις mainstream τάσεις στο στιλ της Αν Μπολέϊν, της αδικοχαμένης βασίλισσας των Τυδώρ, που όπως μαρτυρούν κάποια σωζόμενα έργα φορούσε φορέματα με τετράγωνο μπούστο και τονισμένους ώμους αλλά και πέρλες. 

Φυσικά το τετράγωνο ντεκολτέ επανήλθε, τόσο στην βικτωριανή εποχή όσο στα 20s και τα 50s και φέτος είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στα χειμωνιάτικα τοπ -με μία διαφορά. Φέτος, το τεράγωνο ντεκολτέ αποκτά έναν διαφορετικό τονισμό και παίρνει το σχήμα καρδιάς.

Χωρίς υπερβολές, με μια διακριτική καμπύλη που αναδεικνύει περισσότερο το στέρνο, το heart-shaped ντεκολτέ δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να αναδειχθούν τα κομψά λεπτεπίλεπτα μενταγιόν ή οι χρυσές αλυσίδες στο λαιμό σας. 

Επιπλέον, κάνει τη διαφορά από τα κλασικά κυκλικά ή V ανοίγματα και είναι πιο «μαλακό» στην όψη από ένα τετράγωνο neckline με γωνίες. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι ο ορισμός της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά και θα δώσει το κάτι παραπάνω στα χειμωνιάτικα looks σας!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ