Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανέβηκε στη λίστα Forbes ο Ιβάν Σαββίδης - «Ζαλίζει» η περιουσία του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται στη θέση 1.335 στη σχετική λίστα με τους δισεκατομμυριούχους της χρονιάς. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέβηκε θέσεις καθώς τον περασμένο Μάρτιο βρισκόταν στη θέση 1.367. Σημείωσε δηλαδή άνοδο 32 θέσεων στη σχετική κατάταξη. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η περιουσία του αυξήθηκε κατά 100 εκατ. δολάρια και συνολικά φτάνει στα 1,6 δις δολάρια. Γενικά πάνω από 2.200 δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο κατάφεραν να αυξήσουν την περιουσία τους ενώ ποσοστό 36% είδε την περιουσία του να μειώνεται.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο του. Κι άλλη μια φορά μπράβο, που ζει στη χώρα όπου όλοι σχεδόν θα ευχηθούν για το Νέο Έτος, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι,ετσι πρεπει.μακαρι πάντα να αυξάνεται η περιουσία του Σαββίδη και να μειώνεται η περιουσία των υπολοίπων (Μαρινάκη,Αγγελόπουλου και λοιποι)

      Διαγραφή
  2. Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι σε ποια θέση στην ίδια λίστα βρίσκεται ο Βαγγέλης ο κόκκινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα έπρεπε να σας νοιάζει είναι πως ένας ταλαίπωρος καπνεργάτης ξύπνησε, κυριολεκτικά, ένα πρωί, εργοστασιάρχης, εκατομμυριούχος και βουλευτής της Ρωσικής Δούμας. Αλλά μπάουγκ είσαι, γιατί να σε νοιάζουν κάτι τέτοια. ''Έλα μωρέ, ξέρω γώ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις κανέναν που με το μεροκάματο έγινε εφοπλιστής; Όλοι με το λαθρεμπόριο ανακατεύτηκαν ... ή με παλέτες!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ