Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

20 νέα κρούσματα σήμερα στην Ημαθία

Μειωμένα τα κρούσματα, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι

Στα 901 ανέρχονται τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ. Μειωμένος είναι σήμερα ο αριθμός των θανάτων, καθώς 58 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ ελαφρώς μειωμένος είναι και ο αριθμός των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου 2020. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 20 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 2871.

Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:






Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 901 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 130485, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

5196 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 38050 (29.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

534 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 165 (30.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 797 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 58 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4102 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1654 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

11 σχόλια:

  1. Τά κηδειόχαρτα λιγώτερα ἀπό πολλές χρονιές, τά «στοιχεῖα» τοῦ ΠΕΟΔΥ στ' ἀζήτητα. Καί τώρα; Τί θά γένουμε χωρίς «πανδημία»; Θά σκάσουν ἀπ' τό κακό τους οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τόσο γελοίος ρε χατζημπούφε που κάθεσαι και μετράς τα κηδειόχαρτα! Μέχρι να αναρτηθεί το δικό σου, φυσικά..χατζηκαρνάβαλε!

      Διαγραφή
    2. χατζηνικολαου ακομα και η επαναληψη του κωσταντινου και ελενης κατι πιο ευρηματικο θα εχει να μας πει.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!!!!!!

    Ο δήθεν φονικός ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ φέρνει ΠΕΙΝΑ !!!!!

    Μετά την πείνα , ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ ἀσέβεια τοῦ κράτους, φέρνει χρεοκοπία στὸ κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας φυλακίσανε και το δεχτήκαμε !!!!!

    Ξεχάσαμε τα λόγια του Κυριαζή Αντώνιου ( Ο Ρήγας Βελεστινλής ή Ρήγας Φεραίος (Βελεστίνο, 1757 - Βελιγράδι, 24 Ιουνίου 1798) (πραγματικό όνομα: Αντώνιος Κυριαζής), που έγραφε στα επαναστατικά του φυλλάδια ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    Βρε προσκυνημένοι , ξυπνάτε και μην με κατηγορήσει κάποιος οτι σας βρίζω .
    Γιατί μπορώ να σας το αποδείξω οτι δεν ξεχάσατε να είστε ραγιάδες και οτι σας πετάξουν τρέχετε να το αρπάξετε ενώ παράλληλα σας έχουν αφαιρέσει όλα σας τα δικαιώματα , την ελευθερία σας και συνεχώς σας κλέβουν την ζωή σας και την ζωή των παιδιών σας.
    Π.Χ. αν έλεγαν οτι θα σας δίνουν ενα 500 € την εβδομάδα για να ζήσετε όπως αυτοί σας προστάζουν με τα μέτρα τους , πιστεύω οτι η πλειοψηφία απο εσάς θα τα παίρνατε και θα εκτελούσατε με προσοχή τα μέτρα τους. Θέλω να πω οτι το πρόβλημα σας είναι ένα 1 , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Δυστυχώς δεν σας έχει μείνει καμία άλλη ΑΞΙΑ ή ΑΡΕΤΗ. Οι προγονοί μας πολέμησαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
    Σ’ όλα τα παραπάνω θα ήθελα να προσθέσω και να τονίσω ότι σήμερα που η χώρα μας απειλείται από την εθνοφυλετική αλλοίωση, το δημογραφικό πρόβλημα, τη διαστρέβλωση της ορθόδοξης χριστιανικής αλήθειας, τη διαλυτική πορεία της οικογένειας και τη γλωσσική, ιστορική και πολιτισμική αποσάθρωση επιβάλλεται η ομόψυχη αντίσταση των Ελλήνων. Η εμμονή και επιμονή στον αγώνα της μη κατάλυσης των ιδανικών της φυλής μας. Και κυρίως η ομολογία των αρχών του Ελληνισμού σε κάθε πρόκληση του άχρωμου και επικίνδυνου ψευτοπροοδευτισμού.
    Γι’ αυτό, λοιπόν, έχουμε χρέος, ευθύνη και καθήκον να θυμόμαστε, να γνωρίζουμε και να τονίζουμε τις αξίες αυτές που κράτησαν και κρατούν αλύγιστη την Πατρίδα μας. Και να μην φοβόμαστε να διαφυλάξουμε ακέραια την εθνική μας πνοή. Την, μακριά από εθνικισμούς, αγάπη προς την πατρίδα, την ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη και την κτισμένη με τις παραδόσεις του λαού μας ελληνική οικογένεια. Γιατί αυτές οι αξίες εγγυώνται την συνέχεια και το μέλλον της πατρίδας και του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ