Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χώρισε η Ράνια Καραγιάννη - Τι δήλωσε στο Big Brother

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Big Brother. Όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο live. Ανάμεσά τους και η όμορφη Βεροιώτισσα Ράνια Καραγιάννη, η οποία προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη! Ο Χάρης Βαρθακούρης, κατά τη διάρκεια του live του Big Brother, της θύμισε ότι κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι, η μεγάλη νικήτρια Άννα Μαρία της είχε διαβάσει το φλιτζάνι. Τότε, η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία της είχε πει ότι θα χωρίσει και όντως χώρισε!

«Θέλω να πω ότι η Άννα Μαρία έχει μαντικές ικανότητες. Μου είχε πει ότι με εκείνον τον άνθρωπο μου είχε πει ότι θα χωρίσω και έτσι κι έγινε. Δεν είμαι με εκείνο το παιδί. Έχουμε χωρίσει», είπε μεταξύ άλλων η Ράνια Καραγιάννη, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που ακολούθησαν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.


5 σχόλια:

  1. Σώωωωπα!Κανεις δεν το περίμενε. Αντε. Καλή σοδειά. Μαλακώνει ήδη το κρέας τώρα. Φαντάζομαι οτι στόχος σου δεν ηταν να μπεις με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με ειδίκευση στην αστροφυσική. Ο καθείς με τους στόχους του. Αλήθεια, το κλάδεμα τελείωσε; Τα ζουλάς τα ροδάκινα στο μάζεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία διόρθωση: Στην Πυρηνική Φυσική είχε όνειρο να ειδικευθεί...

      Διαγραφή
  2. TON EΡΩΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ...ΑΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρφωτη για το ωδείο κ με το τρομπόνι αγκαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ