Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Να τα πούμε;» - Να τα πείτε Παιδιά της Άνοιξης!

Τα «Παιδιά της Άνοιξης», φέτος έφτιαξαν μόνα τους τα στολίδια και στόλισαν τον δέντρο τους με την αγάπη όλων μας, που ειδικά αυτή την ξεχωριστή χρονιά ήταν πολύτιμη. Και γι' αυτό μας ευχαριστούν όλους αφιερώνοντάς μας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς με την ευχή για μια καλή χρονιά με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Ο μεγαλύτερος στόχος και ευχή τους για την νέα χρονιά; Η ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ στη Βέροια που με την βοήθεια όλων μας θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Δείτε το βίντεο και τις ευχές των «Παιδιών της Άνοιξης»:



Αυτήν την ξεχωριστή χρονιά, η βοήθεια όλων επώνυμων & ανώνυμων, μικρή ή μεγάλη, ήταν πολύτιμη!!!

Φτάνοντας στο τέλος της, θα θέλαμε από καρδιάς, να σας πούμε ένα ζεστό & μεγάλο ευχαριστώ!

Φέτος, αντί για στολίδια & λαμπιόνια, αποφασίσαμε συμβολικά να στολίσουμε το δέντρο μας με όλους εσάς, τους φίλους & συμπαραστάτες μας, να τυλίξουμε το δέντρο μας με τη δική σας αγάπη!

Πιασμένοι χέρι-χέρι, συνοδοιπόροι προς τον κοινό μας στόχο την ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ στη Βέροια.

Ευχόμαστε η ανθρωπιά & η αλληλεγγύη, να εξακολουθήσουν να μας συντροφεύουν & τη νέα χρονιά & τα όνειρα όλων, όπως & το δικό μας, για το νέο ΚΔΗΦ, να γίνουν πραγματικότητα!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!
Καλή & δημιουργική χρονιά!!!

1 σχόλιο:

  1. ΨΥΧΟΥΛΕΣ !! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ