Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

751 έλεγχοι το διήμερο των Χριστουγέννων στην Ημαθία

Πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν για μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικά κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί στο σύνολο του οδικού δικτύου, σε εισόδους - εξόδους των πόλεων, σε διόδια, στα αστικά κέντρα και οπουδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, το διήμερο της παραμονής και ανήμερα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 751 έλεγχοι. Οι έλεγχοι αφορούσαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση για προβλεπόμενης απόστασης, μη δικαιολογημένη μετακίνηση κτλ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 65 παραβάσεις που αφορούσαν:

Παραμονή Χριστουγέννων:
• 44 παραβάσεις για μη δικαιολογημένη μετακίνηση
• 4 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Χριστούγεννα:
• 15 παραβάσεις για μη δικαιολογημένη μετακίνηση
• 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Σε όλες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ