Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην μάχη της κακοκαιρίας, της δυσαρέσκειας και του... κορωνοϊού!

Την δική τους μάχη με τον κορωνοϊο, αλλά και με τις άσχημες καιρικές συνθήκες δίνουν οι Αστυνομικοί της Βέροιας. Καθημερινά και σε εναλλασσόμενες βάρδιες, ένστολοι του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας βρίσκονται στο δρόμο για την διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας, για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Όπως για παράδειγμα σήμερα, που στην είσοδο της πόλης (διασταύρωση προς Δικαστικό Μέγαρο) βρισκόταν κλιμάκιο της Αστυνομίας και πραγματοποιούσε ελέγχους. 

Το έργο τους κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς εκτός από την κακοκαιρία και την δυσαρέσκεια των πολιτών, όταν τους βεβαιώνεται κάποια παράβαση, έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και ενδεχομένως να κολλήσουν την φονική γρίπη. 

Ήδη, η ΕΛ.ΑΣ. μετράει τις πρώτες απώλειες (πέθαναν τρεις αστυνομικοί που κόλλησαν εν ώρα υπηρεσίας) και εκφράζονται φόβοι από το συνδικαλιστικό κίνημα πως θα υπάρξουν και άλλοι θάνατοι.

5 σχόλια:

  1. Πάρα πολύς κόσμος δουλεύει σε πιο δύσκολες συνθήκες!! π.χ. μου συγκρίνεις 1 αστυνομικό με 1 delivery!!! Γιατί υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά ποιος δουλεύει....ποιον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου να βάλουμε τα πράγματα σε ισορροπία; Ποια μάχη σας παρακαλώ; Επειδή βρέχει; Να πούμε περίπτωση να εχουν ένοπλους κακοποιούς απέναντί τους, ναι. Ειναι άκρως επικίνδυνα. Η βροχή μάχη; Να δούμε ίσως την καθημερινότητα των κτηνοτρόφων στο βουνό ή στον κάμπο κάθε μέρα; Τον καθε εργατη κατω απο τη βροχή; Τον ανεργο να ψάχνει κανα ευρώ για ψωμί; Ιδιαίτερα αυτην την περίοδο. Ευκολο ειναι να δούμε ποιοι ειναι μαχητές. Να πούμε στους ανέργους, ας πούμε, να διαλέξουν σκληρή μάχη. Στην τροχαία ή στο σταύλο; Θα δουμε τοτε ποια μάχη θα διαλέξουν. Μαλλον , πολλοί δεν δουλεψαν για εικοσι ευρω σε κομποστάδικο καλοκαίρι ή δεν μάζεψαν ροδάκινα καταμεσήμερο, με το χνούδι στο πετσί τους. Θυμάμαι αναφορές απο τη Βουλή. "Σκληρή μάχη εδωσε στη Βουλή ο ταδε για το ταδε θέμα". Κουραμπιέδες, πόσο σκληρή μάχη να δώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ... ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΣΤΑΝΗ ΧΩΡΑΦΙ...

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ.
      ΑΛΗΘΙΝΟ.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι έγκλημα να διαφωνούμε 7:22 μ.μ. Ο καθένας κουβαλάει διαφορετικό φορτίο. Σίγουρα το κοινό και των δυό μας, ειναι ο τόπος μας. Να τον κρατάμε καλά και μαζι μαυτον να κρατηθούμε κι εμείς. Όλοι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ