Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επικίνδυνη λόγω ολισθηρότητας η ανηφόρα στο 7ο Δημοτικό

Γλίτσα και σπινιαρίσματα
Από χθες που ξεκίνησε ένα ψιλόβροχο, εμφανίστηκαν και τα πρώτα προβλήματα στην οδό Δαιδάλου, που είναι η μεγάλη ανηφόρα που καταλήγει στην οδό Ανοίξεως, δίπλα από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. «Έβερεστ» για τους νέους οδηγούς αλλά και παγίδα, ακόμα και για τους πιο έμπειρους, ειδικά στο τελείωμά της, λίγο πριν βγει το όχημα στην Ανοίξεως, που είναι και απότομη και έχει και αριστερή στροφή. Σε εκείνο το σημείο οι οδηγοί αναγκάζονται να σταματήσουν λόγω του STOP και επιχειρώντας να ξεκινήσουν πολλά οχήματα σπινιάρουν ακόμα και σε στεγνό δρόμο. 

Όπως μας ανέφερε αναγνώστης του veriotis.gr, χθες από το μεσημέρι και μετά, όπου είχε ξεκινήσει το ψιλόβροχο στη Βέροια, στο σημείο κόλλησαν αρκετά αυτοκίνητα από τη γλίτσα στο οδόστρωμα, ενώ κάποια στιγμή σχηματίστηκε μια ουρά 5 οχημάτων, με τα πρώτα να έχουν κολλήσει και κάποια να τα παίρνει πίσω. Ευτυχώς οι οδηγοί κατάφεραν να ξεκολλήσουν χωρίς κάποιο ατύχημα, αλλά όπως μας ανέφερε ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος είναι ορατός, ειδικά αυτές τις βροχερές ημέρες και ειδικά για όσα οχήματα δεν διαθέτουν καλά ελαστικά.

11 σχόλια:

  1. κάντε την τότε μόνο κατηφόρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζεσαι να το κανουν κατηφόρα όπως λες; Της μουρλής θα γίνει κατω χαμηλά οταν βρέχει.

      Διαγραφή
  2. Και το τραγικότερο της υπόθεσης είναι πάλι οι πεζοί. Ενώ στην πλευρά του σχολείου υπάρχει πεζοδρόμηση με κάγκελα οι βεροιώτες πάνε ανά δυάδες και τριάδες μέσα στον δρόμο. Οι γνωστοί Βεροιώτες που διασχίζουν μητροπόλεως Ελιάς και Βενιζέλου λες και περπατάνε στην αυλή του σπιτιού τους. Όταν πρωτοήρθα στην Βέροια πριν 6-7 χρόνια μου φαινόταν απίστευτο το ότι σε κεντρικό δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση έπρεπε να φρενάρω, κάποιες φορές και απότομα, για να περάσουν πεζοί που δεν κοιτούσαν καν δεξιά αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εδω καπως ετσι ειναι τα πραγματα. πρωτα οι πεζοι οχι οπως αλλου που τρεχουν με 100 μεσα στην πολη

      Διαγραφή
    2. Θα προσαρμοστείς κι εσύ όπως προσαρμόστηκα κι εγώ που ήρθα στη Βέροια πρίν 25 χρόνια και μου φαινόταν απίστευτο που τα αυτοκίνητα σταματούσαν στις διαβάσεις πεζών. Τώρα σταματάω κι εκτός διαβάσεων να περάσουν οι πεζοί. Πολιτισμός φίλε και σεβασμός στον πεζό.

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ - ΙΧ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΧ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΑΣ..
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!
    ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηταν καποτε διπλης διαδρομης;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το καλό ειναι το στοπ στο τέλος τις ανηφόρας, οποιος το δώσει σημασια και σταματήσει θα μεινει για παντα εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ