Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν «χτύπησε» η Ημαθία

Τρεις περιοχές στην «ψυχρή» λίστα
Τα πρώτα χιόνια πασπάλισαν τις κορυφές του Παρνασσού με το νέο κύμα κακοκαιρίας που φέρνει ο αντικυκλώνας «Ωμέγα εμποδιστής» να φέρνει βροχές και απότομη πτώση θερμοκρασίας. Βέβαια η κακοκαιρία με το παράξενο όνομα μπορεί να μην έγινε ακόμα αντιληπτή στην πόλη της Βέροιας που προς το παρόν απολαμβάνει φθινοπωρινή λιακάδα, άρχισαν όμως να την νιώθουν οι κάτοικοι στα ψηλά της Ημαθίας! Σήμερα, στην λίστα που δημοσίευσε ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ανάμεσα στους 44 από τους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν στις 20/11 τις χαμηλότερες ελάχιστες για την εποχή θερμοκρασίες, φιγουράρουν τρεις περιοχές της Ημαθίας. 

Οι πολύ γνώριμες και σταθερές στη λίστα ψύχους, ΧΚ Σελίου του δήμου Βέροιας και Άγιος Παύλος του δήμου Νάουσας αλλά και ένα new entry το Παλαιό Σκυλίτσι του δήμου Αλεξάνδρειας. Συγκεκριμένα, το Σέλι είναι 7ο στη λίστα με -4,3 βαθμούς, ο Άγιος Παύλος 23ος με -1,9 βαθμούς και το Παλαιό Σκυλίτσι 34ο με -1,1 βαθμούς. Να πούμε καλό χειμώνα;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ