Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου σε συνθήκες περιορισμού

Δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη: «Το διαχρονικό μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία δεν αναδεικνύεται περισσότερο με πορείες στους δρόμους αλλά με την αποφασιστική πορεία της ίδιας της κοινωνίας προς το μέλλον. Μία κοινωνία που εμπνέεται από νέες κορυφές προς κατάκτηση, που εγγυάται την υγεία, την ασφάλεια και ευημερία των πολιτών της, που διευρύνει τους μορφωτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες στη νεολαία της, που εντοπίζει και διορθώνει τα λάθη της, που είναι απαλλαγμένη από φοβικά σύνδρομα και ιδεοληψίες και έχει ανεξάρτητη και κριτική σκέψη.

Την φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, εν μέσω Πανδημίας, την τιμούμε σε συνθήκες περιορισμού. Προστατεύοντας όχι μόνο τη συλλογική υγεία αλλά και την ίδια την κοινή λογική σε πείσμα όλων θέλουν να καπηλευτούν μία εμβληματική πράξη αντίστασης απέναντι στη Χούντα χωρίς να δείχνουν κανένα σεβασμό στους υγειονομικούς κανόνες και επιταγές».

5 σχόλια:

  1. Ποιο από τα Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,Φονιάδες των Λαών Αμερικανοί,Έξω οι βάσεις,Έξω η ΗΠΑ,είναι ιδεοληψία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αγαπητέ μου ειναι μια θολούρα που υπερίπταται. Το ψωμί, θελει δουλειά. Πολύ. Πές μου πόσοι κομματοαραχτοι που "χτίζανε " πολιτική δούλευε. Στην παιδεία, μπορεις να μου πει τι τομές εγιναν για να προσφέρουν οι της νομενκλατούρας, καλύτερη παιδεία στην δημόσια εκπαίδευση. Που σπουδάζουν όλα τα μπουμπούκια τους; Ελευθερία λένε. Μετα τοσα χρόνια, αισθάνεσαι περισσότερο ελεύθερος; Στη δουλειά, στο όποιο κόμμα σου, στην ελευθερία λόγου τέλος πάντων; Εξω οι βάσεις των Αμερικάνων φωνάζανε. Εάν ήτανε των Ρώσων, όλα καλά; Αυτοί ηταν οι ελεύθεροι και ελευθερωτές των λαών; Το τι έκανε και κάνει ο καπιταλισμός και η αποικιοκρατία, τα ξέρουμε πολύ καλά. Όμως ξέρουμε και τα άλλα που ακόμη προσπαθούν να μας τα σερβίρουν σαν ανθοδέσμες. Όλα λοιπόν παραμύθια για τον λαό, για να βολευτούν αυτοί οι λίγοι και πάντα τα κατάφερναν, παντού και σε οποιοδήποτε καθεστώς. Σαν τα τσοπανόσκυλα στο κοπάδι πρόβατα. Τα τσοπανόσκυλα αραχτά και το άρμεγμα και το σφαγείο, μόνο τα πρόβατα.

      Διαγραφή
  2. Αυτά να τα πείτε στο ΚΚΕ που βγήκε και έκανε πορεία ανενόχλητο.
    Βλέπεις η αριστερά είναι υπεράνω του νόμου σε αυτή τη χώρα.
    Εμείς οι υπόλοιποι καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ιωαννίδης,ο Καντάφι κατά τον Σπύρο Μαρκεζινη,εκμεταλλεύτηκε τη δίψα για ελευθερία των άδολων παιδιών και κατέλαβε την εξουσία από τον παππαδοπουλο.Σε 8 μήνες με προδοσία(;),με βλακεία (;)παρέδωσε τη μισή Κύπρο στον ετσεβίτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ