Quantcast

http://picasion.com/

Κατατέθηκε η πρόταση ένταξης του δικτύου αποχέτευσης Αγ. Γεωργίου, Αγ. Μαρίνας, Τριλόφου στο «Αντώνης Τρίτσης»

Πρόταση ύψους 6.850.513€ 
Αίτηση - πρόταση για την ένταξη δικτύου αποχέτευσης σε Αγ. Γεώργιο, Αγ. Μαρίνα και Τρίλοφο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», κατέθεσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Βέροιας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ο Δήμος Βέροιας μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) υπέβαλε αίτηση - πρόταση για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Ε Δοβρά του Δήμου Βέροιας, συνολικού προϋπολογισμού 6.850.513,52€ χωρίς ΦΠΑ.

Η πρόταση βασίζεται στην πράξη που συνέταξε η Τεχνική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΒ και η οποία περιλαμβάνει δυο μελέτες με αντίστοιχα υποέργα:

Α) Το 1ο υποέργο έχει τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης Τριλόφου, Αγίου Γεωργίου, συλλεκτηρίων αγωγών ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου και Αγίας Μαρίνας και Τριλόφου και σύνδεσή τους με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Δοβρά Δήμου Βέροιας».

β) Το 2ουποέργο έχει τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ) Δημοτικής ενότητας Δοβρά Δήμου Βέροιας».

Στην πρόταση περιλαμβάνονται επίσης το υποέργο αρχαιολογικής εκσκαφής και το υποέργο σύνδεσης των αντλιοστασίων με τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ.

Η πρόταση κατατέθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ) από τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιο Διαμάντη.

3 σχόλια:

  1. μεχρι τωρα δεν ειχαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oxi file o agios gewrgios en eth 2020 thabei ta skata tou se bothrous Kai Ena megalo pososto adeiazei t bothro sta xantakia Kai t Kalokairi opoios thelei Kai perasei pernei Kai Mia mirwdia skatilas apo ta limata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμαντη οπου πας σαρωνεις, ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ