Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικός στον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, έπειτα από τεστ μοριακού ελέγχου στο οποίο υποβλήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Μητροπολίτης βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών και η υγεία του είναι πολύ καλή, ενώ ενημερώνει και για την κατάσταση της υγείας του πρώην Μητροπολίτη Κίτρους και του Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος:

α) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος υποβλήθηκε σε τεστ μοριακού ελέγχου και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ήδη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών.

β) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Κίτρους κ. Αγαθόνικος νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ως συνέπεια πολύχρονης και ανίατης ασθένειας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ του παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα.

γ) Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή, ενώ υποβάλλεται σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

δ) Εκφράζονται θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από ασθένειες.

ε) Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ιατρούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλουν στον βωμό του καθήκοντος.

στ) Καλούμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.

ζ) Διαβεβαιώνουμε ότι, όπως πάντοτε ιδιαίτερα όμως κατά την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων την οποία διανύουμε, όλοι οι ιερείς, πιστοί στο καθήκον τους, προσεύχονται καθημερινά για τη φώτιση των επιστημόνων, την υγεία των ασθενών και την ανάπαυση όσων έφυγαν από τη ζωή.

6 σχόλια:

  1. Ἁπλᾶ τά πράγματα: Ἂν μέσα στά μέτρα περιλαμβάνονται τά φίμωτρα-μάσκες καί τό ἐπανειλημμένο κλείσιμο τῶν ἐκκλησιῶν ὅπως τώρα, τότε ἔχουμε νά κάνουμε μέ κακῶς κεκαλυμμένο πρίν πρόδηλο ἀντιχριστιανικό διωγμό μέ μανδύα ἐνδιαφέροντος ὑπέρ τῆς δημοσίας ὑγείας. Ὅποιος δέν ἀφίνει τούς ἀδελφούς του νά προσέλθουν στό Ποτήριον τῆς Ζωῆς γιά λόγους... ὑγείας, νά μή περιμένῃ νά γείνῃ καλά οὔτε σωματικῶς οὔτε πνευματικῶς (ψυχικῶς)._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνε πρώτα εσύ καλά (ψυχικώς) και πνευματικώς και άσε τους άλλους..Με άθλιους και πανηλίθιους ψυχολογικούς εκβιασμούς, πατώντας στη Θεία Πίστη δεν καταφέρνεις τίποτα. Πολύ απλά, διότι όλοι αυτοί κατά των οποίων προπαγανδίζεις,σε αντίθεση μ'εσένα έχουν νοημοσύνη!!!Αλλά είμαι βέβαιος ότι ακόμα και εσύ, με το ελάχιστο της νοημοσύνης που διαθέτεις, το γνωρίζεις αυτό, απλώς θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου ελπίζοντας σε κάτι που μόνο εσύ μπορείς να αντιληφθείς..

      Διαγραφή
    2. χατζηνικολαου παρατα το
      διαψευδεσαι καθημερινα
      ασε που στην πραγματικοτητα
      δεν τον πιστευεις.

      Διαγραφή
  2. Μην τον τρολαρετε άλλο. Τον βλέπω να ανεβαίνει σε κανένα καμπαναριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται ρε παιδιά τελικά αυτός ο υιός θα εξισώσει κληρικούς με λαϊκούς; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Κάναμε 1000 χρόνια για να καθιερώσουμε την ανωτερότητα του κλήρου και τώρα πάλι από την αρχή;
    Ε δεν υπάρχει θεός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον υιό, δεν έχει αποφανθεί η επιστήμη μέχρι στιγμής. Για την κόρη όμως κάτι υπάρχει αν το ψάξεις ενδελεχώς στο γόογλε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ