Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tο Νοσοκομείο ανοίγει το ΚΑΠΗ για αιμοδοσία

Από το Νοσοκομείο Βέροιας ανακοινώνεται πως λόγω των έκτακτων μέτρων, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, θα διενεργεί αιμοληψίες από αύριο Τετάρτη 18/11 παράλληλα και στο 1ο ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας, κάνοντας έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα, στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Οι αιμοληψίες στο χώρο του ΚΑΠΗ θα γίνονται συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Δείτε την ανακοίνωση και το πρόγραμμα αιμοδοσίας:

Αγαπητοί μας Αιμοδότες,

Λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων, από Τετάρτη 18-11-2020 θα εκτελούνται αιμοληψίες στο 1ο Κ.Α.Π.Η. Βέροιας (Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο).

Ώρες προσέλευσης αιμοδοτών: Καθημερινές 9:00πμ - 13:00μμ. (Εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών)

Παράλληλα εντός του Νοσοκομείου ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα λειτουργίας της Αιμοδοσίας. (Καθημερινά 9:00πμ - 13:00μμ. και 18:00μμ - 20:00μμ. και Σάββατο Κυριακή - Αργίες 10:00πμ. - 13:00μμ)

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε την επάρκεια αίματος διότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη και πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση αυτή την περίοδο.

Αιμοδοσία Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
Πληροφορίες στο τηλ:2331029600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ