Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα λιγότερα κρούσματα φέρνουν αισιοδοξία!

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην καρδιά του χειμώνα και τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό στις αρμόδιες αρχές. Η Ημαθία βρίσκεται σε θέση μάχης κατά του κορωνοϊού και οι γιατροί-νοσηλευτές στο Νοσοκομείο δίνουν τον δικό τους Γολγοθά για να σώσουν τους συμπολίτες μας που έχουν ασθενήσει από την φονική γρίπη. Ο σημερινός χάρτης δείχνει μια αισιόδοξη προσδοκία, ότι μπορεί τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες να μειωθούν, αν και είναι πολύ νωρίς για να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα. Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η Ημαθία είχε 65 κρούσματα, η Πιερία 47, η Πέλλα 88, το Κιλκίς 32, οι Σέρρες 43, η Χαλκιδική 9 και η Θεσσαλονίκη 300. Ας ελπίσουμε πως η πορεία των κρουσμάτων θα είναι καθοδική και ότι στο τέλος της εβδομάδας, θα μειωθούν αισθητά.



5 σχόλια:

  1. Αν θέλουν ας μη γίνουν λιγότερα. Οι πολιτικοί ξέρουν ποιες είναι οι αντοχές της κοινωνίας, ειδικά όταν μένουν ατιμώρητοι οι παρτάκιδες δικηγόροι. Προτείνω, αν δεν τιμωρηθούν και μάλιστα παραδειγματικά, ως άλλοθι να κάνουμε όλοι οι πολίτες αναλογες συναθροίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζουμε κρίσιμες στιγμες , προσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη χαλαρωνετε ουτε στιγμή. Και ενας να υπάρχει θετικος χωρις να εντοπιστεί, ειναι θεμα χρόνου και μονον , να εχουμε τα ιδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ