Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βέροιας

Ως «αίθουσες αναμονής»
Δύο στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν το πρωί έξω από το νοσοκομείο της Βέροιας, με πολλούς ασθενείς ή συνοδούς που βρέθηκαν σήμερα εκεί, να... θορυβούνται βλέποντάς τες στο προαύλιο. Η αλήθεια είναι πως με την αρνητική τροπή που έχει πάρει η πορεία της πανδημίας στην χώρα μας σε συνδυασμό με τα κρούσματα της Ημαθίας που αυξάνονται δραματικά τις τελευταίες ημέρες, η θέα και μόνο στρατιωτικών σκηνών στο Νοσοκομείο, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε... στο κακό.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση καλή δεν είναι. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όμως το Νοσοκομείο της Βέροιας ακόμα... κρατά γερά! Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω ενός «υγειονομικού πολέμου» και εντός του Νοσοκομείου να δίνονται καθημερινά μάχες, αλλά προς αποφυγή αναστάτωσης, οι σκηνές του στρατού στήθηκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βέροιας για να εξυπηρετήσουν ως αίθουσες αναμονής. 


Και αυτό γιατί, για την είσοδο ασθενών ή συνοδών στο Νοσοκομείο πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρό πρωτόκολλο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Κάτι που δημιουργεί εύλογες καθυστερήσεις στην είσοδο, με αποτέλεσμα οι πολίτες να χρειάζεται να περιμένουν εκτός του Νοσοκομείου για αρκετή ώρα, ειδικά αν τύχει να φτάσουν ταυτόχρονα αρκετά περιστατικά, covid η όχι. Οι χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής και η αυξανόμενη προσέλευση, οδήγησαν την Διοίκηση του Νοσοκομείου στο να μεριμνήσει για την ασφαλή και στοιχειωδώς ανθρώπινη αναμονή των πολιτών.


Έτσι, τοποθετήθηκαν στέγαστρα, φωτισμός και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα στους εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου, ενώ για επιπλέον μέριμνα, η Διοίκηση απευθύνθηκε στον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γούναρη. Έτσι σήμερα, με τη 
συνδρομή του στρατού δημιουργήθηκαν δύο νέοι χώροι αναμονής, με θέρμανση, φωτισμό και επαρκή αερισμό. Δείτε φωτογραφίες:





19 σχόλια:

  1. μπραβο στους υπευθυνους του νοσοκομειου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι το κόλλησαν θα γλυτώσουν τις σκηνές. Πάλι οι συνεπείς θα τον πιουν, αφου θα κολλήσουμε πανω στο πικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ερημιά βλέπω...!
    Θα είχαν παει για τεστ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηνουν τσαντηρια για να βρουνε θυματα, δεν τους φτανει ο αριθμος για να περασουν αυτα που θελουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δίπλα στίς σκηνές υπάρχει κτίριο καινούργιο το γνωρίζει άραγε κάποιος από την κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος δεν πιστεύει ας πάει μια βόλτα στο νοσοκομείο βεροιας. Τα πράγματα είναι τραγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12 Νοεμβρίου 2020 - 8:48 μ.μ.
    Όποιος δεν πιστεύει μια βόλτα στο νοσοκομείο θα τον πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα γιατί λέτε τέτοια πράγματα; Ήμουν εκεί όταν κάνουν απολύμανση.Θα περάσει το κρούσμα και από πίσω σφουγκαριζουν με χλωρίνη και όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυκλοφορει πνευμονια και την βαφτιζουν κορωνοιο, αλλα ξεχασα ειναι γλυκο το παραδακι για τους ΗΡΩΕΣ της πρωτης γραμμης!Μονο η πιστη στον Θεο θα μας σωσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέατρο του παραλόγου! Όσο για εσάς και το να πάμε μια βόλτα στα νοσοκομεία πριν από αυτό τον ιό είχατε πάει βόλτα;; πήγαινε λίγο και στο θεαγενειο. Η επιστήμη πλέον κυλάει τόσο ταχεία που δεν θα αρρωσταίνει ο κόσμος, οπότε δεν θα χρειάζονται νοσοκομεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρομολαγνεία,και άριστη σκηνοθεσία,για να τρομάζουν τον κόσμο.
    Το νέο κτήριο διπλα έτοιμο είναι.
    Σίγουρα πολύ καλύτερο από 2 στρατιωτικές σκηνές.
    Αλλα οι σκηνές όμως έχουν άλλο ψυχολογικό βάρος,ε;;;
    Παράκληση να περάσει το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που το σκέφτηκαν πέρα από καλοί ψυχολόγοι,είναι και καλοί φίλοι τοι σινεμά.
    Θα συνιστούσα και 2 λόχους από τους καταδρομείς τις ναουσας να τρέχουν με τα όπλα τους φωνάζοντας γύρω στους χώρους,1-2 ελικόπτερα με προβολείς να σαρώνουν την περιοχή πετώντας χαμηλά,και στρατιωτικα φορτηγά να τρέχουν μέσα στο νοσοκομείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε αντε σοβαρευτειτε!Τοσοι ανθρωποι διασωληνωμενοι δινουν μαχη για την ζωη τους και εσεις το χαβα σας!Ανεγκεφαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Γιατί δέν κάνουν καταιονισμό μέ ζεστό νερό πρῶτα καί δέν βγάζουν μετά τόν κόσμο γυμνό, μόνο μέ τά ἐσώρουχα, καί βρεγμένο στό κρύο; Θά εἶχαν πειό σίγουρα ἀποτελέσματα στήν «μάχη» τους ἔτσι._»
    Λίμαν φόν Σάντερς

    Καί γιά τήν ἀντιγραφή:
    Δημήτριος Χατζηνικολάου xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς το προσωπικό του ΕΣΥ:
    «Η Εργασία,θα σας απελευθερώσει!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ