Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα πορτοκαλί θα «ντυθεί» το Δημαρχείο

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά της Γυναικείας Κακοποίησης το Δημαρχείο Βέροιας τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη 24-25/11/2020 θα φωταγωγηθεί με Πορτοκαλί φόντο, χρώμα που καθιέρωσε διεθνώς ο ΟΗΕ για να συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών. Η δράση εκπονείται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας υπο την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Ισότητας Φύλων και εντάσεται στις ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού για την ημέρα αυτή καθώς στις 25 Νοέμβρη και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση - Τηλεδιάσκεψη με τίτλο: «Δικτύωση και συνεργασία των Τοπικών Φορέων για την αντιμετώπιση της Βίας κατά των Γυναικών». Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

3 σχόλια:

  1. Για τη βία εναντίον των αντρών ποτέ θα μιλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο ξύπνιος που βαφτιζει τις ημέρες να βρει ένα Σάββατο του χρόνου, για τους πατεράδες που τους χώρισαν οι γυναίκες τους και αφού πήρανε διατροφή, πασαρανε τα εγγόνια στις γιαγιάδες και αυτές γυρνανε σαββατοκύριακο στο Πήλιο με γαμπρούς φερελπιδες.
    Μετά να αφιερώσουνε μια Κυριακή για τη ανώνυμη γιαγιά που φορτώθηκε εγγόνια όχι για ένα απόγευμα, αλλά μέχρι να γίνουν 18, γιατί η κόρη τους ξπτσσζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις εκπομπές που δείχνει, από το πρωί μέχρι το βράδυ, η τηλεόραση, περίμενες τίποτα καλύτερο;....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ