Quantcast

http://picasion.com/

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid test την Πέμπτη στη Βέροια

Στο ΕΑΚ με τη διαδικασία drive through
Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 στη Βέροια, προκειμένου να διενεργήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στους πολίτες. Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Πρόδρομος Δημητριάδης, ιατρός και επόπτης των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ημαθίας. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 25/11 η διαδικασία drive through rapid test θα γίνει στην Νάουσα (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση).


Όπως ανέφερε ο κ. Δημητριάδης, ευχαριστώντας παράλληλα τον δήμο, την Τροχαία και τον Ερυθρό Σταυρό για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της δράσης, η διαδικασία των drive through rapid test θα γίνει στο ΕΑΚ στο Μακροχώρι, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 13:30 το μεσημέρι, όπου όσοι πολίτες επιθυμούν, ακόμα και αν δεν είναι δημότες Βέροιας, μπορούν να προσέλθουν με το αυτοκίνητό τους όπου θα δώσουν δείγμα μέσα από το όχημά τους. Επίσης, αν υπάρξει μεγάλη προσέλευση, η διαδικασία θα επαναληφθεί και δεύτερη ημέρα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η Αλεξάνδρεια.

Σημείωσε τέλος, πως όσοι πολίτες βρεθούν θετικοί στον covid19 με τη διαδικασία του rapid test, θα υποβληθούν και σε PCR test (μοριακός έλεγχος) για την πιστοποίηση της θετικότητας.

Θα ακολουθήσει και επίσημη ενημέρωση από τον δήμο Βέροιας.

11 σχόλια:

  1. ...26 νοεμβριου ωστε να αποφασισουν αν, στον νομο ημαθιας θα ανοιξει η αγορα 1 δεκεμβριου η θα συνεχιστει το lockdown.
    Κανονιστε οσοι ειστε συναχομενοι να πατε να σας ελεγξουν να γινουμε πρωτο θεμα στον εισαγγελατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ναι, πρεπει να παμε στο +200 απο βδομάδα για να συνεχιστεί το lock....πάτε 199 για τέστ να μην τους δώσουμε αυτη τη χαρά!!! Oύτως ή αλλως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δειτε που θα γίνει χαμος δεν υπάρχει περίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουτοπόνηροι χωριάτες... δεν θα πάνε για τεστ, για να μην φανεί ότι η πόλη έχει υψηλό φορτίο του ιού. Χωριάτες... ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχετε κανέναν λόγο να πάτε για τεστ που δεν είναι αξιόπιστο με τα δικά τους λεγόμενα
    Αν έχετε συμπτώματα να πάτε να κάνετε ιδιωτικά έτσι δεν θα έχουν το DNA σας και θα είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε τις ανοησίες και τέτοια τεστ θα έπρεπε να υπάρχουν μόνιμα σε όλες τις πολεις της Ελλάδος. Ίσως να είχαμε προλάβει το κλείσιμο. Καταλάβατε το Επιτέλους όσο το κωλοβαραγε τόσο θα κλείνουμε ξανά και ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από 9 μήνες και σχεδόν 2000 θανάτους, θυμήθηκαν τη Βέροια, ενώ η περιοχή βράζει και βγάζει σταθερά από τα υψηλότερα νούμερα. Δεν γκρινιάζω, αλλά πάντα η Βέροια ξεχασμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κομυ της ημαθιας θα έπρεπε καθε μέρα να είναι έξω και να κάνουν τεστ,όχι μόνο όταν υπάρχουν επικοινωνιακοί λόγοι,μια στο τόσο,και πάντα υπό δημοσιογραφική κάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΙΣΗ ΗΜΑΘΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα αν υπάρχουν κρούσματα να τα κουκουλώνουμε, σύμφωνα με τη λογική της αλεπούς στην παροιμία: Φέτος θα έχει πολλά κεράσια. Γιατί; Γιατί μ΄ αρέσουν. Να μαγειρεύουμε, με προσαρμογή, τα δεδομένα, επειδή εσείς αρνείσθε τους θανάτους της πανδημίας. Την Πάντειο ή το ΠΑΜΑΚ τελείωσες;.....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ