Διενέργεια rapid tests στο γήπεδο της Νάουσας

Με την διαδικασία drive-through
Κινητή Μονάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται την ερχόμενη Τετάρτη (25/11/2020) μπροστά από το Γήπεδο Νάουσας, για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία drive-through σε δημότες, από τις 10:00 έως τις 13:30. Οι πολίτες θα συμμετέχουν στην διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για την μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Για την διαδικασία των rapid tests - στην οποία συνδράμουν η Τροχαία και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στην διαδρομή, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, με την διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 με την διαδικασία drive-through, προστατεύονται οι πολίτες καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού.


5 σχόλια:

 1. Θα γίνει και στη Βέροια; και πότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κάποιοι ροχαλίζουν στη Βέροια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φυσικα και θα γινει την ΠΕΜΠΤΗ στο ΕΑΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στά σχολεῖα τό μήνυμα πού ἐστάλη γιά τό ἔντυπο ἰχνηλατήσεως ὁρίζει σαφῶς νά συμπληρώνεται μόνον ἂν τό τέστ τοῦ «κρούσματος» ἦταν μοριακό, PCR δηλαδή. Καί ἐκεῖνα ΓΤΠ εἶναι, ἀλλά τά rapid εἶναι ἐκτός συναγωνισμοῦ._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ DNA

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ