Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν τα rapid test στη Βέροια - 22 βρέθηκαν θετικά

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2020 η διαδικασία διενέργειας δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapidtests) ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με τη διαδικασία drive through, που έγιναν σε πολίτες από την Κινητή Ομάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ υπό την εποπτεία του Πρόδρομου Δημητριάδη, Ιατρού και Επόπτη ΚΟΜΥ Ημαθίας ΕΟΔΥ. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, τη βοήθεια της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, της Τροχαίας Βέροιας και του Ελληνικού Ερυθρό Σταυρού και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες.

Από τις 10 το πρωί που ξεκίνησε η διαδικασία, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα κάποιοι πολίτες να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία θα επαναληφθεί τόσο στη Βέροια όσο και στη Νάουσα, όταν πραγματοποιηθεί -καιρού επιτρέποντος πιθανότατα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο- 
και στην Αλεξάνδρεια. 
Σύμφωνα με την ενημέρωση με το πέρας της διαδικασίας, πραγματοποιήθηκαν rapid tests σε συνολικά 298 άτομα,  εκ των οποίων τα 22 άτομα βρέθηκαν θετικά.




4 σχόλια:

  1. Τεστ για βλακεία να μη κάνουν γιατί θα βρουν πάρα πολλά κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειο το σχολιο σας!!!😊

      Διαγραφή
    2. Αρα να εχεις το νου σου να μην πας να κανεις τεστ εκεινη την ημερα.

      Διαγραφή
  2. Πολλά είδαμε στο ΕΑΚ,
    αλλά ότι θα ζούσαμε και αυτό και με τη συμμετοχή του Στρατού...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ