Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλιτεχνική σύμπραξη στο MEGA στην μνήμη του Απόστολου Καλδάρα

Έτοιμος να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega φαίνεται πως είναι ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μπαίνει στο στούντιο για το νέο μουσικό, βραδινό show του Μεγάλου Καναλιού. «Ελα και θα δεις» είναι ο τίτλος της εκπομπής, που μπορεί να παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης, ωστόσο «ψυχή» της ομάδας αλλά και της ιδέας πίσω από τις κάμερες είναι η Σεμίνα Διγενή. Η διάσημη δημοσιογράφος, που εμπνεύστηκε και διένυσε μια χρυσή πορεία με ανάλογου ύφους εκπομπές στο παρελθόν, αυτή τη φορά παίρνει ρόλο επικεφαλής της ομάδας αλλά και… θέση στο ακουστικό του παρουσιαστή, που θα υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του υπό τις οδηγίες της.

Οπως όλα δείχνουν, το «Ελα και θα δεις» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ το εντυπωσιακό σκηνικό έχει ήδη στηθεί και περιμένει να πάρει ζωή από τις τηλεοπτικές παρέες που θα συναντιούνται απρόσμενα μπροστά στο φακό για να διηγηθούν τις ιδιαίτερες προσωπικές τους ιστορίες.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο είδος εκπομπής ξεκίνησε με παρουσιάστρια τη Σεμίνα Διγενή πριν από πολλά χρόνια από τη συχνότητα της ΕΡΤ με τον τίτλο «Οι εντιμότατοι φίλοι μου» που σημείωνε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης φιλοξενώντας τα πιο εμβληματικά πρόσωπα από την εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή.

Με αυτή την παρακαταθήκη λοιπόν, Αθερίδης και Διγενή ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό την τηλεοπτική σκέπη του Mega με διάθεση να γράψουν μία νέα σελίδα στην οικογενειακή, βραδινή τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Καλλιτεχνική σύμπραξη στην μνήμη του Απόστολου Καλδάρα

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, o μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας άφησε για λίγο τη Νάουσα και κατέβηκε για ένα αυθημερόν ταξίδι στην Αθήνα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Με τον Γιώργο Νταλάρα μπορεί να είμαστε σαν αδέλφια, αλλά καλλιτεχνικά αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της μουσικής οικογένειας Καλδάρα. Αυτή η διευρυμένη οικογένεια μαζευτήκαμε στο στούντιο, για τα γυρίσματα μιας εκπομπής αφιερωμένης στον Απόστολο Καλδάρα. Δίπλα μας, η Γλυκερία που τραγούδησε υπέροχα, η Χαρούλα Αλεξίου που μας συγκίνησε με τις αναμνήσεις της και οι δύο νεότεροι και εξαιρετικοί ερμηνευτές, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Μαίρη Δούτση. Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σεμίνα Διγενή που είχε όλη την επιμέλεια της εκπομπής και τον φίλο Θοδωρή Αθερίδη που την παρουσίασε με γνώσεις κι ευαισθησία...Σε αναμονή λοιπόν...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ