Quantcast

http://picasion.com/

«Ψιψίκας - Τερτιβανίδης»: Κάθε μέρα κοντά σας με ψάρια νωπά ή ψημένα

Και με ένα τηλέφωνο στο 2331064261 έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν παράδοση
Ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια είναι κοντά σας, κάθε μέρα ανοιχτά, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, με διάθεση να σας εξυπηρετήσει και για να σας προμηθεύσει με ολόφρεσκα ψάρια μικρά και μεγάλα και θαλασσινά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα ψάρια, νωπά ή ψημένα, έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν παράδοση! 

Θέλετε να απολαύσετε φρεσκοψημένα ψάρια ή θαλασσινά αλλά δεν θέλετε ούτε να βγείτε από το σπίτι ούτε να μπείτε στον μπελά να τα καθαρίσετε και να τα μαγειρέψετε; Αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να σας τα καθαρίσει και να σας τα ψήσει και να σας τα φέρει ψημένα στο σπίτι! 

Εσείς μείνετε σπίτι και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να φροντίσει για το μεσημεριανό σας φαγητό, δίνοντας την παραγγελία σας, είτε για νωπά είτε για ψημένα ψάρια, στο τηλέφωνο 2331064261.

Η παραγγελία σας μπαίνει στη συσκευασία της (τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας) για να διατηρηθεί η θερμοκρασία του ψαριού και να φτάσει στο πιάτο σας άψογο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ