Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικά από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου που η χώρα μπήκε σε καθολικό lockdown, τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. στην Ημαθία διενεργούν συνεχείς ελέγχους οχημάτων και πεζών, για την εφαρμογή των μέτρων της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και του περιορισμού της μετακίνησης. Υπενθυμίζουμε, ότι σε αντίθεση με το πρώτο lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ τα πρόστιμα, τόσο για την μάσκα όσο και την άσκοπη μετακίνηση (χωρίς SMS ή βεβαίωση) έχουν διπλασιαστεί και πλέον ανέρχονται στα 300€.
Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Ημαθία, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, πρώτο Σαββατοκύριακου του lockdown, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:
Για περιορισμό μετακίνησης βεβαιώθηκαν το Σάββατο 8 παραβάσεις και την Κυριακή 16 παραβάσεις, σε πεζούς και οδηγούς και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.
Για για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν το Σάββατο 5 παραβάσεις και την Κυριακή 4 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
Η άμεση και ψύχραιμη αντίδραση των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε τα χειρότερα
-
Αυτή τη στιγμή μαίνεται φωτιά στον δρόμο από περιφερειακό προς Μέση, λιγο πριν τη διασταύρωση για Μακροχώρι. Άμεσα έσπευσε η
-
«Μπλοκ» στο εκτεταμένο δίκτυο ψευδών δηλώσεων βοσκοτόπων, όπου κτηνοτρόφοι δήλωναν εκτάσεις σε μακρινές περιοχές, δημόσια
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Λευτέρης Μανουσαρίδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 5:00
-
Έφυγαν σήμερα από την ζωή τρεις συμπολίτες μας και οι κηδείες τους θα τελεστούν σε Βέροια και Πατρίδα.
-
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεροιώτης Ορέστης Τσαχουρίδης! Ο 14χρονος αθλητής του ΝΠΣ Βέροια κέντρισε εδώ και
-
Έρχεται ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη, ο οποίος θα «ξεκολλήσει» τους πλειστηριασμούς και θα κάνει γρηγορότερη την
-
Διαβάστε το βιογραφικό της νέας διοικήτριας της Τροχαίας Παναγιώτας Καρρά
-
Αγάπη και φροντίδα για το παιδί σε έναν νέο φιλόξενο χώρο Μέσα σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν
Είναι πολύ λιγα και μεμονομενα τα περιστατικα αυτα οπως βέβαια και πραγματικά. οι περισσότεροι τηρούν τα μέτρα οπως ακριβως πρέπει και αυτό είναι αντιληπτό σε ολους . Και ιδικα στον νόμο μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ποιο νομό ζείτε;
ΔιαγραφήΕάν ένα κόμμα κάνει σημαία προεκλογικά, τη διαγραφή όλων αυτών των κορωνοπροστίμων, θα σαρώσει. Η πρωτιά θα είναι σίγουρη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΕ procto synalar
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητοί Αστυνομικοί, συμπάσχουμε μαζί σας! Αλλά εσείς ... γιατί δεν φοράτε τις μάσκες σας; Ο κόσμός ... βλέπει ... εσάς ως πρότυπο ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ρόλος του αστυνομικού όπως αναφέρουν και άλλοι δεν είναι αυτός!! Να γράφετε αυτούς που σας πληρώνουν το μηνιάτικο σας,αυτούς που σας μεγάλωσαν και σας βάλανε σε αυτή τη θέση!! Σεβασμός στους πολίτες κύριοι τις αστυνομίας!! Γιατί είτε σας αρέσει, είτε όχι οι ελευθ. επαγγελματίες και οι αγρότες, σας ΤΑΪΖΟΥΝ!!Με τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν με το παραπάνω κάθε μήνα ( και εκεί δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν και πως θα πληρωθούν!!)
ΑπάντησηΔιαγραφήεπεσεσ διανα και στους αγροτεσ και στουσ ελευθερουσ επαγγελματιες οσον αφορα φορουσ και εισφορεσ, να κοψω αποδειξη η πιο φτηνα χωρισ φπα.
Διαγραφήμονο οι συνταξιουχοι βαζουν πλατη και εχουν ολοι και για βαρος ρε ουστ απ΄εκει λαμογια που πληρωνετε με το παραπανω.
που ζουμε;
Εσένα θα σου βάλουν πρόστιμο αλλά το σόϊ όχι γιατί υπάρχει και συναδελφική αλληλεγγύη
ΑπάντησηΔιαγραφήΒολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί δεν τα παρατάτε να ανοίξετε επιχειρήσεις...σε λίγο θα μας λέτε ο λαός ας φάει παντεσπανι
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτέλλα μωρ Στέλλα κακιά κοπέλα
ΔιαγραφήΤα πρόστιμα να πέφτουν σ' αυτούς που νοσούν και δεν μένουν στο σπίτι τους
ΑπάντησηΔιαγραφήσε καραντίνα όπως προβλέπεται,αλλάά πρωί βράδυ βγαίνουν βόλτα χωρίς συνείδηση