Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτο ΣΚ με lockdown στην Ημαθία - Έπεσαν τα πρώτα 300άρια

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικά από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου που η χώρα μπήκε σε καθολικό lockdown, τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. στην Ημαθία διενεργούν συνεχείς ελέγχους οχημάτων και πεζών, για την εφαρμογή των μέτρων της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και του περιορισμού της μετακίνησης. Υπενθυμίζουμε, ότι σε αντίθεση με το πρώτο lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ τα πρόστιμα, τόσο για την μάσκα όσο και την άσκοπη μετακίνηση (χωρίς SMS ή βεβαίωση) έχουν διπλασιαστεί και πλέον ανέρχονται στα 300€.


Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Ημαθία, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, πρώτο Σαββατοκύριακου του lockdown, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

Για περιορισμό μετακίνησης βεβαιώθηκαν το Σάββατο 8 παραβάσεις και την Κυριακή 16 παραβάσεις, σε πεζούς και οδηγούς και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.

Για για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν το Σάββατο 5 παραβάσεις και την Κυριακή 4 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.

11 σχόλια:

  1. Είναι πολύ λιγα και μεμονομενα τα περιστατικα αυτα οπως βέβαια και πραγματικά. οι περισσότεροι τηρούν τα μέτρα οπως ακριβως πρέπει και αυτό είναι αντιληπτό σε ολους . Και ιδικα στον νόμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ένα κόμμα κάνει σημαία προεκλογικά, τη διαγραφή όλων αυτών των κορωνοπροστίμων, θα σαρώσει. Η πρωτιά θα είναι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Αστυνομικοί, συμπάσχουμε μαζί σας! Αλλά εσείς ... γιατί δεν φοράτε τις μάσκες σας; Ο κόσμός ... βλέπει ... εσάς ως πρότυπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ρόλος του αστυνομικού όπως αναφέρουν και άλλοι δεν είναι αυτός!! Να γράφετε αυτούς που σας πληρώνουν το μηνιάτικο σας,αυτούς που σας μεγάλωσαν και σας βάλανε σε αυτή τη θέση!! Σεβασμός στους πολίτες κύριοι τις αστυνομίας!! Γιατί είτε σας αρέσει, είτε όχι οι ελευθ. επαγγελματίες και οι αγρότες, σας ΤΑΪΖΟΥΝ!!Με τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν με το παραπάνω κάθε μήνα ( και εκεί δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν και πως θα πληρωθούν!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επεσεσ διανα και στους αγροτεσ και στουσ ελευθερουσ επαγγελματιες οσον αφορα φορουσ και εισφορεσ, να κοψω αποδειξη η πιο φτηνα χωρισ φπα.
      μονο οι συνταξιουχοι βαζουν πλατη και εχουν ολοι και για βαρος ρε ουστ απ΄εκει λαμογια που πληρωνετε με το παραπανω.
      που ζουμε;

      Διαγραφή
  5. Εσένα θα σου βάλουν πρόστιμο αλλά το σόϊ όχι γιατί υπάρχει και συναδελφική αλληλεγγύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί δεν τα παρατάτε να ανοίξετε επιχειρήσεις...σε λίγο θα μας λέτε ο λαός ας φάει παντεσπανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πρόστιμα να πέφτουν σ' αυτούς που νοσούν και δεν μένουν στο σπίτι τους
    σε καραντίνα όπως προβλέπεται,αλλάά πρωί βράδυ βγαίνουν βόλτα χωρίς συνείδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ