Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οικογένεια «σάρωνε» σπίτια και αυτοκίνητα στη Βόρεια Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πλήθος διαρρήξεων οικιών και κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας από οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συνελήφθησαν συνολικά επτά εμπλεκόμενοι, ηλικίας 24 έως 32 ετών (έξι άντρες - μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση - συμμορία, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσες και σε απόπειρα και συνέργεια σε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έξι εκ των συλληφθέντων, τουλάχιστον από την 24-10-2020 έως και την 13-11-2020, οργανώθηκαν προκειμένου να προβαίνουν, με διακριτούς ρόλους και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, σε κλοπές σπιτιών και οχημάτων.


3 σχόλια:

  1. Γιουφτοι.
    Δεν πειράζει,
    Το φιλεύσπλαχνο κράτος μας θα τους αφήσει για 100000η φορά αμεσα ελεύθερους,με αναστολή...
    Μην το κόψετε το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε καινούριες φυλακές, μεγάλης χωρητικότητας να χωράνε για πολλά χρόνια τον αποπατο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αυτοί ,που τον Ιανουάριο έσπασαν την πόρτα του σπιτιού μου, τους έπιασαν την ίδια στιγμή, δικάστηκαν τον Σεπτέμβριο,ήταν επτά , συγγενείς μεταξύ τους, ήταν γύφτοι, είχαν ρημάξει αρκετές περιοχές στη κεντρική Μακεδονία, είναι ελεύθεροι. Είναι μήπως οι ίδιοι; Αυτοί δεν ξέρουν άλλη δουλειά. Η δουλειά τους είναι, βάση των νόμων , της κάθε ελληνικής κυβέρνησης που ψηφίζει,και τους έχει ψηφοφόρους, να μας δουλεύουν όλους και τη δικαιοσύνη, που είναι δεμένα τα χέρια της. Να τους κλείσουν για καμιά δεκαριά χρόνια και να δημοσιεύουν και τις φάτσες τους. Τότε να δω. Πιστεύω να το δημοσιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ