Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Lockdown: Δυο μέρες παράταση παίρνουν τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα από το πρωί στα κομμωτήρια της Βέροιας
Ξεκινάει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου η εφαρμογή του γενικού lockdown στη χώρα, με τα καταστήματα να κλείνουν για τρεις εβδομάδες. Ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις όπως για τα κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, τα οποία θα πάρουν μία μικρή παράταση μέχρι να κατεβάσουν ρολά. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, με διευρυμένο ωράριο, εφόσον το επιθυμούν.

Τα κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα πρέπει να τηρήσουν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας, όπως:
- 4 άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.
- Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ θέσεων εργασίας.
- Εξυπηρέτηση πελατών μόνο με ραντεβού.

Έσπασαν τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια της Βέροιας

Από χθες το απόγευμα, με τις πληροφορίες του νέου καθολικού lockdown, τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια της Βέροιας πήραν φωτιά, με τους πελάτες, τόσο γυναίκες για βαφή όσο και οι άντρες για κούρεμα, να ζητούν επειγόντως κάποιο ραντεβού, για να μην την... πατήσουν όπως είπαν όπως την πρώτη καραντίνα. Βέβαια, το νέο lockdown θα διαρκέσει για 3 εβδομάδες, αλλά ο κόσμος φαίνεται όπως λένε οι κομμωτές, αρκετά επιφυλακτικός με την διάρκειά του και θέλουν αυτή τη φορά να είναι προετοιμασμένοι και... κουρεμένοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ