Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Βέροιας

Κλειστές για απολύμανση
Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 κλειστά γυμναστήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Βέροιας, λόγω επιβεβαίωσης θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε άτομα που έκαναν χρήση των χώρων. Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας, που παράλληλα ενημερώνει το κοινό ότι τα οι εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου να γίνει η απαραίτητη απολύμανση σε όλους τους χώρους. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: 

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ενημερώνει ότι το ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ γυμναστήριο Δήμου Βέροιας, το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ Ελιάς και το ΔΑΚ Βικέλας (κλειστή σάλα και στίβος) θα παραμείνουν κλειστά, Σάββατο 31/10, Κυριακή 01/11 και Δευτέρα 02/11, προκειμένου να γίνει η αναγκαία απολύμανση των εγκαταστάσεων λόγω ύπαρξης κρουσμάτων του ιού covid – 19.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με βάση τις οδηγίες της Γ.Γ.Α..

2 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ.(1)ΟΙ Κοι ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ,ΣΥΨΑΣ, ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ,Κ.Λ.Π. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ??? η` `(2) ,ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ,ΛΙΝΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 2000,3000 ΤΟ 24ωρο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα Κυριακή 1/11, στις Εκκλησίες φίμωτρα και μέχρι 9 άτομα και στις καφετέριες Ο χαμός του χαμού, ω χαμός. Μήπως πρέπει στις Εκκλησίες πρέπει να σερβίρουν και καφέ για να μη φοράνε οι πιστοί μάσκες και χωρίς περιορισμό ατόμων? Τότε δεν θα έχουν επιχειρήματα οι κρατούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ