Quantcast

http://picasion.com/

Κεραμέως: Σε δύο φάσεις το άνοιγμα των σχολείων

«Τα σχολεία έκλεισαν για να περιοριστεί η κινητικότητα των ενηλίκων»
Σε φάσεις θα ανοίξουν τα σχολεία όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Οι μελέτες έδειξαν ότι τα σχολεία δεν αποτελούν εστίες διασποράς του ιού και τα σχολεία έκλεισαν για να περιοριστεί η κινητικότητα των ενηλίκων. Στόχος μας και προτεραιότητα είναι να ανοίξουν τα σχολεία και υπάρχει η πιθανότητα πρώτα να ανοίξουν τα δημοτικά και μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια», λέγοντας ωστόσο ότι ο χρόνος στον οποίο θα υλοποιηθεί η επαναλειτουργία των σχολείων εξαρτάται από τους λοιμωξιολόγους.

«Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να αντικαταστήσει την δια ζώσης διδασκαλία, αλλά όσο οι ειδικοί μας λένε ότι πρέπει να μείνουν κλειστά τα σχολεία, είναι αναγκαστική η τηλεκπαίδευση», τόνισε η υπουργός Παιδείας.

10 σχόλια:

  1. αφου εκλεισαν για την μεγαλη κινηση των ντανταδων και γονεων γιατι δεν ανοιγετε λυκεια - γυμνασια και τελευται δημοτικα.
    η το εχετε χασει η δεν ξερετε τι να κανετε η σταχτυ στα ματια μασ οτι κατι κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι έρευνες δείχνουν ότι στα σχολεία, τα παιδιά αποτελούν εστίες μετάδοσης του ιού.Σε σημερινό δημοσίευμα στο βήμα αναφέρουν επώνυμοι γιατροι του ΑΧΕΠΑ το πως κόλλησαν κορονοιο υγειονομικοί υπάλληλοι από τα παιδιά τους. Έρευνα στην Αγγλια λέει ακριβώς το ίδιο. Εάν θέλουν να αρρωστήσουμε όλοι γονείς παππούδες αυτό είναι άλλο θέμα και μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Όχι αλλά παραμύθια με την υγεία όλων μας.Δεν έγιναν ποτέ τεστ στα σχολεια Και ούτε μπορεί κάθε οικογένεια να αναλάβει τόσο μεγάλο κόστος για τα παιδιά. Λένε ότι τους βολεύει Κάντε τεστ να δούμε τότε τα πραγματικά στοιχεία Τότε θα μιλάμε ότι οι έρευνες δείχνουν. Όλοι δεν τρώμε κουτόχορτο να καταπίνουμε ότι λεγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στίς χῶρες ὅπου παραμένουν ἀνοικτά τά σχολεῖα, ἀσχέτως κοροϊδοϊοῦ, δέν ἔχουν «εἰδικούς» σἂν αὐτούς πού συμβουλεύουν τήν ἀφωρισμένη, φαίνεται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε αποδείξεις για τον "κοροϊδοϊο"

      Διαγραφή
    2. Κάλεσε τό 210-364.75.05. Εἶναι τό τηλέφωνο τοῦ φανατικοῦ καραντινάκια (στά λόγια) Βερβεσοῦ. Θά σοῦ ἐξηγήσῃ καταλεπτῶς, πιστεύω._

      Διαγραφή
  4. ο λογος ειναι το κοστος που εχει το κρατος για αδειες στους γονεις και αυτα που λεει η κυρια ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ανοίξουν γιατί θα πέσει πολύ ξύλο. Δεν ξέρω για τις ΜΕΘ, πάντως η κοινωνία βράζει και είναι στα όριά της. Ούτε τα καρακόλια που κάνουν τους νταήδες στους ελέγχους, ούτε κανείς άλλος τους σώζει. Η αγανάκτηση του κόσμου με τις ψευροειδήσεις των καναλιών είναι τέτοια, που σαν χείμαρρος θα τα πάρει όλα σβάρνα και τότε ούτε τα ελικόπτερα τους σώζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μεγαλε για συνελθε γιατι εξω και τριγυρω μας γινεται χαμος. ασε τα χαζοκαναλα και το τι παιζουν. αυτα φταινε για πολλα αλλα, αλλα τωρα με τον ιο τα πραγματα αγριεψαν.

      Διαγραφή
  6. Δλδ τωρα πως ο κόσμος
    Δείχνει εμπιστοσύνη σε αυτη
    Την κυβέρνηση κ σε αυτη την .....υπουργο ο γιαχβε να την κανει γιατι ειναι κ εβραιοπουλα η μανταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ