Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δουλειές της καραντίνας

Σε καθολικό lockdown μπήκε η χώρα μας εδώ και μια εβδομάδα, με κλειστά καταστήματα και εστίαση αλλά και περιορισμό μετακίνησης των πολιτών. Κάτι που συνεπάγεται πολύ λιγότερο κόσμο έξω και πολύ λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους. Την περίοδο της καραντίνας πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν τις «βαριές» δουλειές του σπιτιού, κάποια μερεμέτια ή εκκαθάριση σε παλιά ρούχα ή πράγματα. Την ίδια ευκαιρία βρίσκουν το διάστημα της καραντίνας και οι δήμοι, προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα των πόλεων.

Έτσι και ο δήμος Βέροιας, το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις στον αστικό ιστό, με εργασίες περιβάλλοντος και βελτίωσης της πόλης. Συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν εδώ και μέρες το κλάδεμα των δέντρων και την περιποίηση παρτεριών σε διάφορα σημεία της πόλης. Με τη συνδρομή του καλαθοφόρου οχήματος, κλαδεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα τα δέντρα στην πλατεία Ωρολογίου, ενώ χθες ολοκληρώθηκε και ο καλλωπισμός της οδού Ελιάς.






7 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΒΑΣΙΛΗ,
    ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧ. ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΝΟΥΔΙΑ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ-ΚΑΒΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΑ ΠΟΛΕΩΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι επικινδυνο;

      Διαγραφή
    2. ειναι επικινδυνα γιατι σε μικρο διαστημα παιρνουν πολυ μεγαλο υψος και εχουν σχετικα μαλακο κορμο - βραχίονες που σπανε ευκολα με τον αερα. το φυλλωμα τους πιανει μελουρα και ολο το καλοκαιρι σταζει κολλα στους περαστικους και στα παιδια της παιδικης χαρας. τελος το "χιονι" της ανοιξης προκαλει σε παρα πολλους αλλεργίες. γενικα δεν ειναι δεντρα για αστικο ιστο. ειναι κυριως βιομηχανικο δεντρο , οχι για πολη. αυτα ειναι που προκαλεσαν τα ατυχηματα επι της εγνατιας.

      Διαγραφή
  2. Τα αφήνουν να κρύβουν την δημόσια τουαλέτα που έχει καταντήσει πίσω από το παλιό δικαστικό μέγαρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την Λεωφόρο Ανοίξεως λείπουν ή είναι κομμένα δεκάδες δένδρα των πεζοδρομίων. Πότε θα αντικατασταθούν με φύτευση νέων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ