Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Διπλάσιο από αύριο το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

300€ από 150€ για μετακίνηση χωρίς SMS ή βεβαίωση
Διευκρινίσεις και αυστηρές συστάσεις για τις μετακινήσεις κατά την διάρκεια του lockdown έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Στην ενημέρωση που έκανε λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown στο οποίο μπαίνει η χώρα για 3 εβδομάδες, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, τόνισε μεταξύ άλλων πως το πρόστιμο για τις παραβάσεις διπλασιάζεται και πως οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί. Όπως ανέφερε, το πρόστιμο για μετακίνηση για ψευδείς λόγους ή για μετακίνηση χωρίς SMS ή βεβαίωση, θα ανέρχεται πλέον στα 300 ευρώ, από 150 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση προς τους πολίτες για λελογισμένη χρήση των SMS.

Διευκρίνισε επίσης πως για το βράδυ η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο για εργασία, για έκτακτη ανάγκη και για βόλτα κατοικιδίου.

Για μετακίνηση εργαζομένων χρειάζεται σχετικό έγγραφο από την πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ, αν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί, επαρκεί και η βεβαίωση κυκλοφορίας.

Η μετακίνηση για κυνήγι ή το ψάρεμα δεν επιτρέπονται πουθενά σε όλη την επικράτεια στο πλαίσιο της απαγόρευσης των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

11 σχόλια:

  1. υπερβολικό το πρόστιμο των 300€. ειναι μεγαλο λαθος και αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ,,,,, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 Η`500 ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ...ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ Κοι ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ,, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 6500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ..ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Μόνον διά τῆς καταστολῆς δύνανται νά περάσουν τίς ἄθλιες, ἀντισυνταγματικές ἀπαγορεύσεις οἱ ἀφωρισμένοι. Τό ξέρουν, τό ξέρουμε καί τό ξέρουν πώς τό ξέρουμε._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψεκασμενε.....αρκετα σε ανεχθηκαμε!!!

      Διαγραφή
    2. ειλικρινά σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες

      Διαγραφή
    3. Ψεκασμένος είσαι εσύ και όχι ο Χατζηνικολάου, εμείς ανεχόμαστε τους ψεκασμένους δούλους του Κούλη. Δεν είμαστε πολίτες Ελβετίας, εκεί που πάει τα κλεμμένα απο τις ΜΚΟ του αυτός που προσκυνάς για να έχουμε 300 ευρώ για τα πρόστιμα της Χούντας. Όλοι για το πρόστιμο το φοράνε το φίμωτρο, μην κοιτάς που εσύ και κάποιοι άλλοι έχετε iq ραδικιού και τρώτε ό,τι σας σερβίρουν.

      Διαγραφή
  3. ΦΟΒΟΣ - ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ- ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τα ποσα. Ένα απεριτιφ του Κούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΦΟΡΜΕΣ Κ ΠΑΡΕΙς Τ ΑΜΑΞΙ Κ ΠΑΣ ΑΠΟ Τ Σ ΣΠΙΤΙ Σ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΠΧ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΧΙ? ΔΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Θ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ Τ ΣΠΙΤΙ Σ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εισαι αθλητησ και εχεισ πιστοποιηση απο την συν/νδια ναι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ