Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς κύλησε η χθεσινή βραδιά στη Βέροια - Ποιοι κυκλοφορούσαν

Πρώτη μέρα χθες της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ και οι δρόμοι της Βέροιας ήταν άδειοι και ερημικοί. Ελάχιστα αυτοκίνητα και ντελίβερι έκαναν παρωδικά την εμφάνισή τους, με το τοπίο να θυμίζει... έργο επιστημονικής φαντασίας. Ειδικά στην οδό Πιερίων, που είναι ο δρόμος για την είσοδο και την έξοδο της πόλης, δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Ενδεικτικά, από τις 3 τα ξημερώματα έως και τις 5 το πρωί, ζήτημα αν πέρασαν συνολικά πέντε αυτοκίνητα!

Οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαν

Πέρα από μερικά είδη επαγγελμάτων όπως αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί, γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, ταξιτζήδες, υπάλληλοι επιχειρήσεων take away, οι οποίοι βέβαια είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, σε όλους τους άλλους υπήρχε σαφής απαγόρευση. 

Σεβάστηκαν τα μέτρα

Οι Βεροιώτες σε συντριπτική τους πλειοψηφία, σεβάστηκαν τα περιοριστικά μέτρα και έμειναν σπίτι τους. Δυστυχώς, η περιοχής μας έχει δεχθεί την επέλαση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα καθημερινά να ανακοινώνονται δεκάδες κρούσματα. Ενδεικτικά προχθές η Ημαθία για πρώτη φορά, ξεπέρασε το όριο των 100 κρουσμάτων, φέρνοντας ανησυχία και προβληματισμό στις αρμόδιες αρχές του τόπου.

Εντατικοί έλεγχοι από την Αστυνομία

Καθ' όλη την διάρκεια της απαγόρευσης, κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, βρισκόντουσαν σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, πραγματοποιώντας ελέγχους. Φορώντας τις προστατευτικές μάσκες και τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες, σταματούσαν διερχόμενα οχήματα και μηχανάκια και ζητούσαν τα απαιτούμενα έγγραφα.

3 σχόλια:

  1. Υπομονή!! Θα έρθουν και άλλα μέτρα, δε θα πλήξουμε καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα μετρουσες αυτοκινητα αντι προβατακια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ