Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρία τροχαία σήμερα στους «άδειους» δρόμους της Βέροιας

Τσαγκαροδευτέρα...
Τι και αν διανύουμε την περίοδο του δεύτερου lockdown και οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες και για συγκεκριμένους μόνο λόγους. Η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους της Βέροιας μπορεί να είναι μειωμένη, σε σχέση τουλάχιστον με μια φυσιολογική περίοδο, όχι όμως τόσο μειωμένη ώστε να θυμίζει εικόνες καραντίνας, ειδικά τα πρωινά. Τι και αν η καραντίνα μειώνει τα τροχαία, όπως δείχνουν τα στατιστικά της Αστυνομίας, σήμερα στη Βέροια, από το πρωί μέχρι και πριν από λίγο, σημειώθηκαν τρία τροχαία (τουλάχιστον αυτά που μάθαμε). Αριθμός που δεν δικαιολογείται για τους... άδειους δρόμους της καραντίνας. Ένα σημειώθηκε το πρωί στον περιφερειακό, ένα λίγο αργότερα σε κάθετο δρόμο της οδού Θεσσαλονίκης και ένα τρίτο το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, Κεντρικής και Μ. Αλεξάνδρου γωνία. Ευτυχώς και τα τρία ήταν μόνο με υλικές ζημιές και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Γιατί μπορεί στο Νοσοκομείο της Βέροιας να καταβάλλεται καθημερινά υπερπροσπάθεια να περιθάλπονται σωστά όλοι οι ασθενείς και να αντιμετωπίζονται έγκαιρα όλα τα περιστατικά, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να βρίσκονται ολημερίς στους δρόμους και σε διακομιδές κάθε είδους περιστατικού, αλλά παιδιά προσοχή! Δεν είναι καιρός για «επισκέψεις» στα Νοσοκομεία.




1 σχόλιο:

  1. 5 φορές η λέξη καραντίνα ενταξει το εμπεδωσαμε Βεροιώτη...
    Προπαγάνδα τρόμου κι εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ