Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»: Με ένα τηλέφωνο στο 2331400742 έρχεται στην πόρτα σας!

Από το κτήμα τους... στο πιάτο σας!
Σπιτική ποιότητα - Εξαιρετικές τιμές!

Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, φέρνει καθημερινά στους πάγκους του τα προϊόντα από την δική του σοδειά, που καλλιεργούνται με αγάπη και μεράκι για να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του ολόφρεσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στη Μάρκου Μπότσαρη 51 στο Τσερμένι και θα βρείτε καθημερινά, ολόφρεσκα ζαρζαβατικά που καλλιεργούν στα κτήματά τους, όπως πατάτες Πολυμύλου σε κτήμα στο βουνό σε ύψος 1450 μέτρων, λάχανα, μπρόκολα, παντζάρια, κουνουπίδια, μαρούλια και κρεμμυδάκια... όλα ποτίζονται και πλένονται με πόσιμο νερό του Κυδωνοχωρίου και βρίσκονται πλέον καθημερινά στο κατάστημα, πάντα ολόφρεσκα! Εκλεκτά φρούτα από τη γη της Ημαθίας αλλά και επιλεγμένα φρούτα και προϊόντα από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Μήλα, αχλάδια, σταφύλια, κυδώνια, μανταρίνια, πορτοκάλια, ακτινίδια, λωτοί, βανίλιες, μπανάνες, φρέσκα μανιτάρια και πολλά πολλά άλλα!


Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς «Μαμουτζή», καθαρισμένα καρύδια, μέλι Σίθων από τον συνεταιρισμό Σιθωνίας, απορρυπαντικά, χαρτικά, τυρί Σοχού Λαγκαδά, συσκευασμένα αλλαντικά Πασσιάς και Φάρμας Χαλάστρας προϊόντα ψυγείου, κατεψυγμένα προϊόντα Αλαξενδρίδης, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής. 

Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!

Ερχόμαστε στην πόρτα σας!
Δεν θέλετε να βγείτε; Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» σας φέρνει στην πόρτα σας όλα τα προϊόντα του, με ένα τηλέφωνο στο 2331400742.

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ