Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσε το πρώτο χιόνι στο Σέλι

Μπορεί η σήμερα η Βέροια να «ξύπνησε» μέσα ένα ηλιόλουστο τοπίο, ωστόσο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στα ορεινά χωριά του Βερμίου. Πρώτο χιόνι στο Σέλι από τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Γιώργο Φαρσαρώτο, τις πρώτες πρωινές ώρες, έγινε η πρώτη επέλαση του χιονιά, με τις σκεπές των σπιτιών να ντύνονται στα «λευκά». Η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή. Αντίστοιχα μικρή χιονόπτωση υπήρξε και στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Δείτε το video:


9 σχόλια:

  1. Οι μούφα βάχοι όμως, ειναι ακόμη εκει. Τιποτε δεν κάνατε οι ορίτζιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλο να κανουμε....να τους πληρωνουμε και τον καφε στο καφενεδακι περιξ του Αγιου Αντωνιου...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά τα λέει ο Τσε. Αφήστε το Σέλι εσείς, οι μούφα "βάχοι" στους ορίτζιναλ βλάζους, ας μην πατάει άνθρωπος εκεί πάνω, να ρημάξει το ...χώρι να ησυχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάψε να ασχολείσαι με τους βλάχους άσχετε. Οι μουφα όπως τους αποκαλείς είναι πιο ορίτζιναλ από τους ορίτζιναλ που εσύ γνωρίζεις. Αυτοί δεν ξέρουν που πέφτει το χωριό. Μόνο τα μηνιαία έξοδα κίνησης ξέρουν να παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να απαγορευτεί η είσοδος σε βλάχους με ποινικά αδικήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα κατι παιζει εκει πανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις! Μια πλάκα εκανα να προλάβω τους άλλους που κανουν το ιδιο. Ρε σεις! μη ψαχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε. Τι πρόβλημα να εχω με τους Βλάχους, Πόντιους και θρακιώτες; Αντε καλο βράδυ σε ορίτζιναλ και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου 'χει τύχει, Σού 'χει λάχει να σε κυνηγούν οι Βλάχοι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο, δεν αφοά τους βλάχους βλάχους. Το βαρυ χασισοτεκέδικο τραγούδι, αναφέρει κατι και για το αυλάκι. Τον Ισθμό της Κορίνθου που δεν πρόλαβαν να περάσουν ή τελος πάντων, προσπαθούσαν να περάσουν. Τα κουτσαβάκια εννοώ, τους απατεωνίσκους της Αθήνας , που πήγαιναν στα κουτσοχώρια της Πελοποννήσου και πουλούσαν τάχα γιατροσόφια στους αφελείς. Κεραμιδόσκονη, την πουλούσαν για την φαλάκρα κλπ. Τους πήραν χαμπάρι και άρχισε το κυνηγητό. Εκείνοι οι χωρικοί ηταν οι Βλάχοι σε σχέση με τους πρωτευουσιάνους απατεωνίσκους της Τρούμπας. Κάντε εικόνα το κυνήγι που φάγανε. Μη σου λάχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ