Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρνητικό το νέο τεστ της Κεραμέως

Παραμένει σε απομόνωση
Αρνητική είναι πλέον στον κορωνοϊό η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Twitter. Με τον ίδιο τρόπο είχε ανακοινώσει την περασμένη Τρίτη πως είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, το ίδιο και ο σύζυγός της. Οι δυο τους υποβλήθηκαν σε τεστ έπειτα από συμπτώματα covid που εμφάνισε ο σύζυγος και παρέμειναν σε απομόνωση. Ωστόσο η ίδια δεν εμφάνισε κάποιο σύμπτωμα όλο αυτό το διάστημα και όπως ανακοίνωσε σήμερα, έπειτα από νέο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βρέθηκε αρνητική, παραμένοντας όμως σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. 

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Παρέμεινα ασυμπτωματική καθ' όλη τη διάρκεια και τώρα είμαι αρνητική. Θα εξακολουθήσω να είμαι σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και "Μένουμε ασφαλείς". Καλή δύναμη σε όλους» έγραψε η Νίκη Κεραμέως.

4 σχόλια:

  1. Ἀπομονώθηκε καί ἀπό τά παιδιά της ἡ πρώτη στήν Ἱστορία ἀφωρισμένη ὑπουργός Παιδείας καί Θρησκευμάτων; Διαμένει σέ διαφορετική κατοικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά είναι πολύ επικίνδυνη Πανδημία !!!!!
    Πρέπει να προσέχουμε πολύ !!
    Όλοι μέσα γιατί δεν την βγαζουμε καθαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΥΡΓΟΙ ,ΚΟΡΩΝΟΙΟ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ??ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ