Quantcast

http://picasion.com/

Απάντηση Κούτρα στον Μαυρογιώργο: «Οι πολίτες της Ημαθίας έχουν μνήμη και κρίση»

«Εκπλήσσομαι από τη μικροψυχία που επιδεικνύετε»
Mε αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας Τάκης Μαυρογιώργος για την μη ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας και τις ευθύνες που έχει ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας (δείτε εδώ), 0 Συντονιστής της Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Χρήστος Κούτρας ανακοίνωσε τα εξής:

«Σήμερα, εν μέσω πανδημίας, που το Νοσοκομείο μας ασψυκτιά από έλλειψη κλινών για ασθενείς με πνευμονία από covid19 και αναγκαζόμαστε να διασωληνώνουμε ασθενείς εκτός ΜΕΘ σε θαλάμους, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ασθενών διασωληνωμένων σε άλλη ΜΕΘ νοσοκομείων της Β. Ελλάδας ή της Θεσσαλίας, επέλεξα να απαντήσω στον τέως διοικητή του Νοσοκομείου της Βέροιας κ. Μαυρογιώργο προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την επέκταση του Νοσοκομείου της Βέροιας: 

1) Φορέας εκτέλεσης και υλοποίησης του έργου ήταν οι Κτιριακές Υποδομές (τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών με υπουργό τον κ. Σπίρτση) και η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με περιφερειάρχη τον κ. Τζιτζικώστα ήταν η διαχειριστική αρχή του έργου. Η σύνταξη των ΑΠΕ και οι επανειλημμένες παρατάσεις εκτέλεσης του έργου, δίνονταν από τις Κτιριακές Υποδομές.

2) Ενώ το έργο έπρεπε να παραδοθεί στα μέσα του 2016, υπήρξε απαράδεκτα μεγάλη καθυστέρηση προκειμένου να δοθεί η λύση της υποκατάστασης της εργολαβίας του κ. Καλογρίτσα της εταιρείας Τοξότης ΑΕ η οποία χρεοκόπησε, από τον εργολάβο της εταιρείας Pyramis το Μάιο του 2019 ! Όλα αυτά τα χρόνια δεν έπρεπε να κινητοποιηθείτε εσείς, οι βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης και όλοι οι φορείς του νομού και να μεταβείτε στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών (Κτιριακές Υποδομές) όσες φορές κι αν χρειαζόταν για να δοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα λύση στο αδιέξοδο; Δεν είχε ενημερωθεί ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα νοσοκομεία της χώρας κ. Πολάκης ὀτι το έργο της επέκτασης καρκινοβατεί ώστε να ενδιαφερθεί;

3) Όσον αφορά τις αιχμές προς το πρόσωπό μου για ενδεχόμενη δική μου αδιαφορία (;) εκπλήσσομαι από τη μικροψυχία που επιδεικνύετε. Νομίζω ότι οι πολίτες της Ημαθίας έχουν μνήμη και κρίση και γνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες που έκανα και κάνω για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του νομού».

17 σχόλια:

  1. Γιατρέ δυστυχώς στην Ελλάδα οι διορισμένοι από τις κυβερνησεις(κόμματα) και κονομανε και αδιαφορούν και στο τέλος φταίνε οι άλλοι!!! Λαμογια του κέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποιος, έλεγε συνέχεια όπου βρισκόταν με κάθε ευκαιρία :
    Με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία , μην τους δίνετε ποτέ καμία ευκαιρία !!!
    ποιος άραγε ???
    αν εννοείται αυτή την μνήμη και κρίση , υπάρχει μπόλικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε ΚΟΥΤΡΑ. Μέ όλο το σεβασμό, αλλά , όλα τα΄δεινά σ` αυτον τον τοπο ο ΣΥΡΙΖΑ τά εχει φέρει?? Ολοι οι εργολαβοι ετσι κάνουν.Πες μου εναν πού παρέδωσε ενα έργο στήν ώρα του.Ποσο εδω που χρεωκοπησε ο κυριος αυτος, που χρονια ολοκληρα ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ και λιγο ,οχι ΠΟΛΥ προς τα ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ, διοτι ο μεγαλος ΛΥΚΟΣ εκει βρισκεται.Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ τελειωσε κανονικα ,και μαλιστα σε εποχες ΠΑΧΕΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ, και οχι ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ??Λαθη σιγουρα γινανε, αλλα,οχι βρηκαμε παππα, να θαψουμε πεντε εξη.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ αυτοι φταινε?? Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ Ν.Δ,ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ), ΤΟΥ ΤΑΧ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ Π.Α.Θ.Ε. που γεμισε ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ,ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ Α.Τ.Ε,(ΑΠΛΗΡΩΤΑ),ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ,ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Η1Ν1(εισαι και πιο αρμοδιος),τις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΑΤΑΓΜΑ 164/2004),ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 2008 (100 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ)ΤΗΣ ΑΝΑΚ.ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟ 2008 (ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ) ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ 1251/67 ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 1,2 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ,ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΝΓΚΑΡΤ,PANAMA PEIPERS,ΚΛΠ.,ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 50%,ΔΩΡΩΝ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ(η ελλαδα των 10 εκατ ανθρωπων, ειχε δαπανες υγειας οσες ειχε η ΙΣΠΑΝΙΑ των 55 εκατ ανθρωπων,δηλ 6 περιπου δισ.)και για να μην κουραζω κοιταξτε σημερα τι γινεται στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ με τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ?? ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ (ΤΖΙΤΖΙ, ΖΕΡΒΑΣ ΚΛΠ)ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ,και τους ειχαν τα καναλια ως ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 21/10/20 ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 09.00 ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ??? ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΟΥΙΞΑΝ.ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ???ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάτε για βασικό μέτοχο ως σκάνδαλο της ΝΔ;για Ολυμπιακούς αγώνες ναι 4πλασιασμός κόστους,αλλά σιμητοπαρέα.μονιμοποίηση συμβασιούχων - ομήρων του ΠΑΣΟΚ σκάνδαλο Παυλόπουλου;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ , Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ?

      Διαγραφή
    3. Αν ζητήσετε διαδικτυακά το βιογραφικό του Καλογριτσα, θα βρείτε ό,τι, κατάγεται από την Καρδίτσα και ήταν κουμπάρος του Φλωράκη.
      Κινούνταν επαγγελματικά στο χώρο των ΜΜΕ και συνέστησε την εταιρεία GPO με τον Θεοδωρικακο (τ. γραμματέα της ΚΝΕ) και σημερινό πρώτο τη τάξει υπουργό των εσωτερικων!
      Επίσης αξαγορασε την εργολαβία εταιρεία των αδελφών Τσιπρα και την ενσωμάτωσε στην δική του εταιρεία ονόματι ΤΟΞΟΤΗΣ η οποία είχε την ευθύνη για την κατασκευή της επέκτασης του νοσοκομείου μας.
      Ο εν λόγω κύριος πήρε 160 εκατομμύρια δάνεια από την τράπεζα Αττικής που ανήκει στο ΤΕΙ των μηχανικών δεν αποπληρωσε ο δάνειο.
      ΠΑΣΟΚ ήταν ναι!

      Διαγραφή
    4. ΑΠΑΝΤΩ. ΝΑΙ, ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ C4I O.A, Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ,ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΖΑΠΠΕΙΟ 1) , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 208 ΕΚΑΤ,ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 198 ΕΚΑΤ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Α.Τ.Ε. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ(ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ),ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ,ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ.,ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ 20% ΑΠΟΔΟΣΗ,2005,07,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ)ΞΕΧΑΣΕΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΠΟΙΟΣ,ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ......,ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ(2008) ΣΕ 4700 ΔΟΣΕΙΣ ΔΗΛ.391 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ,ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ...

      Διαγραφή
  4. Η σιωπή είναι χρυσος λέει η παροιμία.Οσο μιλάς χάνεις στην συνείδηση του λαού της Ημαθίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι της μοδας το λοξοκοιταγμα...τιποτε αλλο....και αλλο πραγμα η εμπαθεια και αλλο η κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι το θεμα ειναι ο καθε εργολαβος;;; η ο λαβυρινθος της αυτοδιοικητικης αρτηριοσκληρωτικης νομοθεσιας; Οταν το 2017 επισκεφθηκε το νοσοκομειο ο Μεγας ΤΖΙΤΣΙ...τι σας δηλωσε;; οτι θα φροντισει;;...σταματηστε να εισθε τα μπαστουνια στο γκολφ που παιζουν οι κακοι και ιδεοληπτικοι πολιτευτες, εκτος αν .....εξ ιδιων κρινετε τα αλλοτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με πολλές ώρες στο Νοσοκομείο Βέροιας καθημερινά( με ότι συνεπάγεται σε όρους επικίνδυνοτητας για τον ίδιο και την οικογένειά του) και με μια διαδρομή επιστημονικη-επαγγελατικη αψεγάδιαστη,
    βρέθηκαν ΛΑΥΡΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΈΣ να ψεξουν τον Δ/ντη της παθολογικης κλινικής του νοσοκομείου μας,
    επειδή τόλμησε να απαντήσει σε ανακρίβειες του τ. προέδρου.
    Συνιστά όνειδος και μικροψυχια αυτη την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας για όλους μας, η αναίτια επίθεση στο πρόσωπο ενός διακεκριμένου λειτουργού της ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ στον τόπο μας και όλο αυτό για να δικαιολογηθουν κάποιοι, για την αβελτηρια τους, για την νωθροτητα τους
    και την αδιαφορία τους.
    Βέβαια το θέμα είναι αλλού και συναρταται στενά με την πολιτική τοποθέτηση του γιατρού γι αυτό και ένα σχόλιο εδώ, αρχίζει από τον Καλογρίτσα και φτάνει στα έργα και τις ημέρες της δεξιάς δισκυβερνησης με την οποία δεν σχετίζεται ο.κ.Κουτρας!
    Τα γεγονότα με την επέκταση του νοσοκομείου είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, τα υπόλοιπα αποτελούν προφασεις εν αμαρτίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο Κούτρα μαζέψου , ή ζευγάς ζευγάς ή παπάς παπάς ! Ο επιστήμονας που ψάχνει την δημοσιότητα , δεν πείθει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας μου απαντησει καποιος επιτελους.
    αφου αυτος ο συριζα τα κανε ολα καλα,
    πως γινεται να μας φορεσε νδ αυτοδυναμη εν μεσω μνημονιων με αδωνι και μακη?


    ΥΓ η παρεα της χρυσης αυγης καταδικαστηκε
    ηρθε η ωρα για την παρεα της αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως επιστημονας δεν νομιζω κανεις να εχει θεμα...οταν λιβανιζεις Διοικητικους-Αυτοδιοικητικους κατα το δοκουν, κακως κανεις...η κανεις σφαιρικη κριτικη οντας αυτοδιοικητικος η συνεχιζεις το θεαρεστο εργο σου..Λαθος η κομματικοποιηση στην Ιατρικη δεοντολογια..η αρρωστεια δεν εχει κομματικη διαγνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή την ώρα του πολέμου ο Κούτρας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης.
    Ταυτόχρονα οι πισώπλατες μαχαιριές πολλαπλασιάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιστήμονας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή , δεν κάθετε να ασχολείται με πολιτικά τερτίπια !!!

      Διαγραφή
    2. Ας το κλείσει λοιπόν το στόμα του και ας ασχοληθεί με τη δουλειά του! Γιατί με αναλήθειες και γλυψίματα μόνο κακό κάνει!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ