Quantcast

http://picasion.com/

53χρονη δασκάλα στην Κατερίνη έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό

Νοσηλευόταν εδώ και δύο ημέρες διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Τη ζωή της έχασε μια 53χρονη δασκάλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείου στην Κατερίνη, η οποία νόσησε από κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη νοσηλευόταν εδώ και δύο ημέρες διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραρείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με τον ιό και κατέληξε σήμερα το μεσημέρι. Όπως μεταδίδει το eptanews.gr, η άτυχη εκπαιδευτικός φέρεται να μην είχε υποκείμενα νοσήματα.


5 σχόλια:

  1. Κανένας υπουργός και κανένας λοιμοξιολογος δε θα ζητήσει συγγνώμη για την απόφαση να μείνουν ανοικτά σχολεία.
    Κανένας δημοσιογράφος δε θα το αναφέρει γιατί η δασκάλα δεν πήγε σε πάρτυ για να μιλήσει αλλά στην δουλειά της.
    Και καμιά ελμε, ολμε, δοε δε θα σκίσει τα υματια της γιατί η ηγεσία της είναι κομματικά προσκυμενη οπότε δικαιολογεί απώλεια σαν τον στρατό σε καιρό ειρήνης (εργατικό ατύχημα σου λέει)
    Η διάλυση της δημόσιας υγείας που προκάλεσε έλλειψη ειδικευμένων γιατρών ώστε να αντίμετωπιστει η πανδημία δε θα γίνει θέμα σε κανένα επιδοτουμενο με αγίους τρόπους μέσο μαζικής εξυπατησης. Οι νέοι γιατροί φύγαν Γερμανία Αγγλία και παλεύουν με ελλείψεις υλικές και προσωπικού να κάνουν το θαύμα όσοι έχουν την ατυχία να υπηρετούν στα δημόσια νοσοκομεία.
    Κατά τα άλλα το πρόβλημα της χώρας ειναι τα πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλο το πλανήτη τα σχολεία είναι ανοιχτά επειδή είναι ουραγοί στην μετάδοση του ιού αλλά στην Ελλάδα μας έφταιξαν που έμειναν ανοιχτά. Το mall και το sugar που γινότανε κάθε βράδυ χαμός κάνενα πρόβλημα. Σήμερα στη λαϊκή οι μισοί πωλητές είχαν τη μάσκα στο πήγουνι με νοσοκομεία sold out.

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω τα συμπεράσματα σου να είναι αποτέλεσμα ηλιθιότητας και όχι σκοπιμότητας.
      Συγκρίνεις σχολείο Γερμανίας Ιταλίας με αυτό της Βέροιας; Γνωρίζεις εκεί τι μέτρα ληφθησαν;
      Πόσα άτομα είναι στην αίθουσα;
      Πόση απόσταση έχουν τα θρανία;
      Πως οργανώθηκε η σχολική κοινότητα να λειτουργήσει;
      Πιστεύεις όπως λειτουργεί το λύκειο στην Αλεξάνδρεια λειτουργεί ένα λύκειο στην Λιόν;
      Είσαι τουλάχιστον αδαής, γιατί ο πρωθυπουργός μας, επιτηδευμένα και λόγω της θέσης που έχει στην κυβέρνηση, όταν έβγαλε ομιλία για το lockdown υποστήριξε ότι στις ταβέρνες κολάει ο κορονοιος και όχι στα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί έγιναν μελέτες στη Ευρώπη που είπαν ότι είναι μικρή η μεταδοση της ίωσης εκεί.
      Συνεκρινε τα μέσα μαζικής μεταφοράς Βερολίνου, Βαρκελώνης και Παρισιού με αυτά της Θεσσαλονίκης.
      Χωρίς μέτρο, χωρίς τραμ με το ένα τρίτο σε αστικά και αυτά σε τραγική κατάσταση.Και το έκανε γιατί γνώριζε σε ποιους απευθύνετε.
      Σε πνευματικα φτωχούς. Σαν και εσ...

      Διαγραφή
  2. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι της κυβέρνησης για τα οποια λάθη τις παραλύψεις και τις ολιγορίες της. Όχι πολιτικά στις οποίες εκλογές και τελειώσαμε αλλά δικαστικά. Εδώ χάθηκαν και θα χαθούν ζωές. Κάποιοι φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Γερμανική μελέτη που λέει ότι μπορούν και τα παιδιά να μεταδώσουν τον υιό σαν την είπαν ;
    Ψάξτε λίγο πέρασε στα πολύ ψιλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ