Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στοίχημα: Με το Under 3.5 στο Ρεάλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:55 και η bet365 πάντα μαζί με τις καλύτερες αποδόσεις.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - H Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν, για το πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τη νεοφώτιστη Κάδιθ (0-1) εντός έδρας. Το αρνητικό αποτέλεσμα για τους “Μερένγκες” συνδυάστηκε με -ισως- τη χειρότερη εμφάνιση από εποχές… προ κορωνοϊού. Η απόδοση της ομάδας έφερε προβληματισμό, όχι μόνο ενόψει της έναρξης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πολύ περισσότερο για το επερχόμενο “Κλάσικο” στο “Καμπ Νόου”, το Σάββατο. Οι “Μπλάνκος” είναι στο -1 από την κορυφή του πρωταθλήματος, με ένα ματς λιγότερο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Σέρχιο Ράμος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα και αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να ρισκάρει ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Λείπουν επίσης οι μπακ Καρβαχάλ και Οντριοθόλα, ο μέσος Οντεγκααρντ, ο εξτρέμ Αζάρ και ο αναπληρωματικός επιθετικός Μαριάνο Ντίας. Ο Ζιντάν δεν έχει πολλές επιλογές, συνεχίζει με τον Νάτσο στο δεξί άκρο της άμυνας και πλαισιώνει τον Βαράν με τον Μιλιτάο.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από την Κάδιθ εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 16’ με τον Λοσάνο και απείλησαν 2-3 φορές ακόμη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο η Ρεάλ πίεσε, είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά, αλλά δε σκόραρε.

Πιθανή Ενδεκάδα: (4-3-3): Κουρτουά – Νάτσο, Βαράν, Μιλιτάο, Μαρσέλο – Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Γιόβιτς - Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - Η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Ουκρανίας και αυτό αποτελεί είδηση! Η ομάδα Λουίς Κάστρο παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη με το πέρας έξι αγωνιστικών, έχει μόλις τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι πόντοι που απώλεσε, ήταν όλοι σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αναδείχτηκε ισόπαλη κατά σειρά με Ζόρια (2-2), Ρουχ Βίνικι (1-1) και Ντέσνα (2-2).

Κοινός παρονομαστής όλων, τα γκολ εκατέρωθεν. Φύσει επιθετική ομάδα η Σαχτάρ έχει δεχτεί γκολ σε πέντε από τα έξι που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. “Έχουμε αρκετές απουσίες και για κάποιους παίκτες δεν ξέρουμε αν θα αγωνιστούν καν ή θα μπορούν να παίξουν 20-25 λεπτά. Πάντα έχουμε ένα πλάνο, όμως πολλές φορές όλα αλλάζουν πολύ εύκολα, από μερικές απουσίες της ομάδας σου ή του αντιπάλου”, δήλωσε ο Λουίς Κάστρο.

Αγωνιστικά Νέα: Πέρα από τα πολλαπλά κρούσματα του covid-19 στις τάξεις της, ο κόουτς Κάστρο έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών και ταξίδεψε με μπόλικες απουσίες στη Μαδρίτη. Θετικοί στον ιό οι Ματβιένκο (Α, 5/0), Στεπανένκο (Μ, 4/0) και Τζούνιορ Μοράες (Ε, 5/1). Τραυματίες ο μπακ Ισμαΐλι, οι μέσοι Κονοπλιάνκα (3/0), Τάισον (5/0), Κοβαλένκο (5/4), Άλαν Πάτρικ (5/2) και ο αμυντικός Κριστόφ (3/1). Μόλις αποθεραπεύτηκε από τον ιό ο γκολκίπερ Πιατόφ (2 συμμ.), οπότε δεν αναμένεται για βασικός.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 5-1 της Λβιβ εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 4’ ο Κοβαλένκο έκανε το 1-0 και στο 9’ ο Μάρκος Αντόνιο σκόραρε για το 2-0. Στο 16’ και το 18’ πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, ενώ στο 25’ ο Σίνα έγραψε το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Σόλομον απάντησε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τουρμπίν – Ντοντό, Μποντάρ, Κοτσολάβα, Κορνιένκο – Μαϊκόν, Μάρκος Αντόνιο - Μάρλος, Ντεντίνιο, Τετέ - Σολομόν

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί χωρίς αξία η Ρεάλ, τη στιγμή που η Σαχτάρ ταξίδεψε με απουσίες στη Μαδρίτη. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, επιλογή στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα το Under 3.5 Goal με απόδοση 1.61 μαζί με bet365 προσφορες

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:
Πολωνία Βοσνία προγνωστικα στοιχηματος bet365
Στοίχημα: Γερμανία Ελβετία













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ