Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γερμανία Vs Ελβετία

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας του Nations League, με τη Γερμανία να υποδέχεται στο «Ριν Ενεργκι Στάντιον» την Ελβετία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γερμανία καλείται να κάνει πειστική εμφάνιση. Η Ελβετία παραμένει ντεφορμέ και ασταθής αμυντικά, επιλογή στο στοίχημα το συνδυαστικό 1+Οver 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στην bet365

Ενδιαφέροντα Στατιστικά:

1-4-2 σε 7 ματς στο Nations League

5 σερί G/G στο Nations League

3/4 Over 2,5 κόντρα στην Ελβετία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Ουκρανία το Σάββατο στο πλαίσιο του Nations League. Παρ' ότι έκανε αρκετά λάθη στην ανάπτυξη και δώρισε αντεπιθέσεις που δεν στοίχισαν, κατάφερε να προηγηθεί από στατική φάση στο 20' και από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα να κάνει το 2-0 στο 49'. Πέναλτι της στοίχισε το γκολ στο 76', τρεις φορές απέτυχε να τελειώσει φάσεις σε αντεπιθέσεις

Η συνέντευξη Τύπου του Γιόαχιμ Λεβ μετά από το παιχνίδι ήταν από τις πιο έντονές του στα χρόνια που είναι στο πόστο του εκλέκτορα. Υπερασπίστηκε την ομάδα του, υπερασπίστηκε το σχέδιο του, αποδέχτηκε την κριτική και γενικά ήταν λες και περίμενε μία νίκη προκειμένου να βγει στην επίθεση.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή του Λεβ. Μετά από το παιχνίδι με την Ουκρανία, ένιωθαν ενοχλήσεις οι Ντράξλερ (ΜΕ, 55/7), Χάλτσενμπεργκ (Α, 7/1) και Κλόστερμαν (Α, 9/0), όλοι τους βασικοί παίκτες, ωστόσο συμμετείχαν άπαντες στην προπόνηση της Δευτέρας. Από την αρχή θα αγωνιστεί λογικά ο Βέρνερ (Ε, 32/12), που λόγω ίωσης έπαιξε ως αλλαγή στο Κίεβο. Νοκ-άουτ είναι εξ’ αρχής οι Σανέ (Μ, 23/5), Τερ Στέγκεν (Τ, 24 συμμ.), Γκιντογάν (Μ, 39/8), Σερντάρ (Μ, 4/0), Ρούντι (ΑΜ, 29/1).

Προηγουμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ουκρανίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Γκίντερ (20′) και Γκορέτζκα (49′), προτού ο Μαλινόφσκι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι στο 76′.

ΕΛΒΕΤΙΑ - Ακόμη ένα βράδυ που απογοήτευσε. Ηττα 1-0 στην Ισπανία, με ένα γκολ (14’) που ήρθε από λάθος συνεννόηση του κίπερ Ζόμερ και του μέσου-αρχηγού Τζάκα στη μεγάλη περιοχή. Μπορεί να δέχθηκε και λίγες φάσεις, αυτό ωστόσο δεν λειτουργεί ως ελαφρυντικό στην κακή της απόδοση. Ισως από τα χειρότερα παιχνίδια στο δημιουργικό κομμάτι τους τελευταίους μήνες, με μόλις 4 τελικές προσπάθειες και μία στον στόχο.

Αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-3), σε επίσημα και φιλικά. Βρισκόμενη στην τελευταία θέση του ομίλου, τα ματς του Νοεμβρίου εντός έδρας κόντρα σε Ισπανία και Ουκρανία θα κρίνουν πολλά. Θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλος ο θόρυβος στο προηγούμενο παιχνίδι σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Σακίρι (Μ, 83/22). Εν τέλει βρέθηκε στην αποστολή και αγωνίστηκε από το 60’ και μετέπειτα. Δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα, καθώς υστερεί σε φυσική κατάσταση. Επειδή, όμως, είναι παίκτης που αλλάζει καταστάσεις στο γήπεδο, μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή. Με Covid-19 μένουν εκτός οι Ακάντζι (Α, 24/0) και Στέφεν (ΜΕ, 12/0). Τραυματίες οι Εμ’Μπαπού (Α, 9/0), Λανγκ (Α, 31/3), Ζακάρια (Μ, 28/3), Εμπολό (Ε, 38/4).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Ισπανία. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ογιαρθάμπαλ στο 14′.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ