Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Σκοτώθηκε 42χρονος με την μηχανή του

Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμη φορά η άσφαλτος στην Ημαθία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σε επαρχιακό δρόμο της Αλεξάνδρειας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 42χρονος άνδρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος οδηγός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και προσγειώθηκε με δύναμη στο οδόστρωμα. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα χιλιόμετρα πριν το Νησί Ημαθίας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Χθες (8 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23.40 περίπου, στην Επαρχιακή Οδό Βρυσακίου - Νησίου Ημαθίας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ