Quantcast

http://picasion.com/

Άνοιξε το «ToDo» στη Μητροπόλεως: Εδώ θα βρεις τα πάντα!

➧All day take away coffee - market
➧All day delivery στο 2331028500
Η νέα τάση στην αγορά θέλει τη συνύπαρξη ενός mini market, ενός περιπτέρου και ενός takeaway καφέ σε μια επιχείρηση. Μεταξύ μας, η νέα αυτή τάση ήρθε απλά να ικανοποιήσει και μια δική μας επιθυμία... ένα κατάστημα για όλα! Και στο νέο all day take away coffee - market «ToDo» στη Μητροπόλεως θα τα βρεις όλα! Εξάλλου το λέει και το όνομά του. Τόδο (Ισπ.) = Τα πάντα - Όλα.

Θέλεις τον καφέ σου πριν πας στη δουλειά; Θέλεις και τσιγάρα; Ένα σάντουιτς, αλμυρό ή γλυκό σνακ να συνοδεύεις τον καφέ, τον χυμό ή το αναψυκτικό σου; Πρέπει να πάρεις και γάλα για το σπίτι; Και ποτά γιατί το βράδυ θα έχετε κόσμο; Μια στάση στο «ToDo» στη Μητροπόλεως και θα τα πάρεις όλα! Και πριν συνεχίσεις, μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις έναν καφέ στην περαντζάδα της Μητροπόλεως.

Είσαι ήδη σπίτι ή στη δουλειά και δε θέλεις να βγεις; Το «ToDo» με ένα τηλέφωνο στο 2331028500 φέρνει τα πάντα στην πόρτα σου!

Τι θα βρείτε ενδεικτικά στο «ToDo»;

Ζεστό ή κρύο καφέ και ροφήματα, είδη περιπτέρου, κάβα, γλυκά και αλμυρά σνακ, παγωτά, τρόφιμα, γαλακτοκομικά, επιλογές άρτου.




ToDo
All day take away coffee - market
Μητροπόλεως 50, Βέροια
Τηλ. 2331028500
Like us on facebook: Todo Veria - Coffee and Market
Follow us on instaram: todoveroia

Δείτε φωτογραφίες από νέο «ToDo» στη Μητροπόλεως:































2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ