Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Παιδείας

Θετική στον κορωνοϊό είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα Covid-19, ελέγχθηκαν και οι δύο και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και παραμένει σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως: «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα covid 19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεραμέως.

7 σχόλια:

  1. Τόσο φίμωτρο που φοράμε και να αυξάνονται? Αφού δεν έχει αποτέλεσμα το μέτρο της φιμωτροφορίας, μήπως πρέπει να καταργηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ....ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ????? ΑΝΙΚΑΝΟΙ..ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πανί στα μάτια λέγετε μάσκα, το πανί στο στόμα λέγετε φίμωτρο.

      Διαγραφή
  3. Μα πως; η συγκεκριμένη δεν κυκλοφορούσε ποτέ χωρίς μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε στη Βέροια και το ματιάσατε το κορίτσι κακόμοιροι μίζεροι θλιβεροί Βεροιώτες. Με τη γκρίνια σας. Πάντως εγώ θα το ξαναπώ: Τούμπανο η Υπουργός. Περαστικά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ