Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στοίχημα: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σάλτσμπουργκ

Προγνωστικά Αγώνα 27/10/20
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στο «Μετροπολιτάνο». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών. Τους πρώτους της βαθμούς θα αναζητήσει σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετά την ήττα από το φαβορί του ομίλου της για το Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου, θα παίξει με το γνωστό της πλάνο κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αναγκασμένη να αντιδράσει, η Σάλτσμπουργκ παίζει ανοιχτά και δύσκολα θα δούμε χαμηλό σκορ. Επιλογή στο πάμε στοίχημα το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.66 στην bet365.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - Με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου της Μπέτις (2-0) στο «Μετροπολιτάνο» και πλησίασε στις πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Με κορυφαίο τον Γιαν Ομπλακ στο πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, ευνοήθηκε από το γρήγορο γκολ του Γιορέντε (στην πρώτη φάση της επανάληψης), έφτιαξε φάσεις και έκλεισε το σκορ με τον Σουάρες στις καθυστερήσεις. Πλέον τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ στη LaLiga.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ υπέστη μια αναμενόμενη, εντός προγράμματος, αλλά ακόμα κι έτσι αρκετά βαριά ήττα στο Μόναχο από την πολύ ανώτερη Μπάγερν (4-0). Κομβική η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία θεωρητικά θα παλέψει για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός μάχης για ένα μήνα έχει τεθεί ο Ντιέγο Κόστα (Ε, 4/1), ξανά εκτός ο Βρσάλκο (Α), μυϊκό πρόβλημα για τον Καράσκο (Μ, 1/0, 5/1) στον αγώνα με την Μπέτις τον αφήνει εκτός, ο Σαούλ (Μ, 3/0) τελικά δεν προπονήθηκε οπότε χάνει και αυτός την αποψινή αναμέτρηση. Ο Λόντι (Α, 3/0), που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο, έκανε ατομική προπόνηση είναι εντός αποστολής, όπως και ο Σουάρες (Ε, 1/0, 5/4), που έκανε αποθεραπεία στο γυμναστήριο και ατομική προπόνηση, αλλά ενδέχεται να μην ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-0 της Μπέτις, εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ για τις δύο ομάδες, ωστόσο η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα στο 46’ με τον Γιορέντε. Στο 74’ αποβλήθηκε ο Μοντόγια για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και στις καθυστερήσεις ο Σουάρες σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Ομπλακ – Τρίπιερ, Φελίπε, Σάβιτς, Λόντι – Κορέα, Ερέρα, Κόκε, Γιορέντε – Λ. Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ

Δείτε επίσης το bet365 casino εδώ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - Συνέχισε το εξαιρετικό της σερί στο αυστριακό πρωτάθλημα, με επαγγελματική νίκη (2-0) επί της Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας. Ο κόουτς Μαρς άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας έξι ποδοσφαιριστές (Ούλμερ, Βέμπερ, Βάλτσι, Μβέπου, Γιουνούζοβιτς και Ντάκα) από αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λοκομοτίβ. Η Σάλτσμπουργκ ήταν άστοχη στο πρώτο μέρος, ο Μπερίσα στο 63ο λεπτό με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό και ο Ντάκα στις καθυστερήσεις «έγραψε» το 0-2.

Εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, δεν άφησε περιθώριο στην Αούστρια. Το εντυπωσιακό ήταν πως για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Στην πρεμιέρα των ομίλων ήταν αρκετά καλή αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λοκομοτίβ (2-2). Ετσι θα προσπαθήσει να πάρει κάτι στη Μαδρίτη αν δεν θέλει να λιγοστεύουν από τώρα οι ελπίδες της για συνέχεια στην Ευρώπη.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι 6 παίκτες που πήραν «ανάσες» στο ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι η ενδεκάδα να είναι απαράλλαχτη με αυτήν της πρεμιέρας, με μοναδική πιθανή διαφοροποίηση τον παρτενέρ του Ντάκα στην επίθεση, με τον Μπερίσα να διεκδικεί τη θέση από τον Κοϊτά. Καμία «φρέσκια» απουσία, στην Αυστρία έμεινε ο μακροχρόνια τραυματισμένος ποιοτικός χαφ Μπερνέντ (1/0, 2/0).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-2 της Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Δυσκολεύτηκαν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος. Στο 62’ ο Μπερίσα έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντάκα “σφράγισε” τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πιθανή Ενδεκάδα: (4-4-2): Στάνκοβιτς – Βάλτσι, Ραμάλιο, Βέμπερ, Ούλμερ – Μουεπού, Καμαρά, Γιουνούζοβιτς, Σόμποζλαϊ – Κοϊτά (Μπερίσα), Ντάκα

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης και κάντε την επιλογή σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ