Quantcast

http://picasion.com/

ΤΕΒΑ: Αναδιανομή προϊόντων ΒΥΣ και ξηρών βρεφικών στη Βέροια

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ημαθίας, αναδιανομή προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και ξηρών βρεφικών (κρέμα δημητριακών και φαρίν λακτέ). Η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο που βρίσκεται στο 3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ελαστικά BRIDGESTONE) την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως τις 14:00. Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms.

Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι αναγκαίο να προσκομίζουν: α) Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και β) Αίτηση ΗΔΙΚΑ - ΤΕΒΑ.

- Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσκόμιση της αίτησης, θα πρέπει να προσκομίζεται το ΑΜΚΑ σε επίσημο έγγραφο.

- ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως, απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής. Σε περίπτωση δικαστικής συμπαράστασης θα πρέπει να προσκομίζεται αντίγραφο αυτής

Για την ασφαλή διεξαγωγή της διανομής παρακαλούνται όλοι οι ωφελούμενοι να προσέρχονται στον χώρο διανομής με μάσκα και να τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

1 σχόλιο:

  1. Κάντε ένα καλάθι της προκοπής για τους νέο πτωχούς της πόλης. Δεν κάνετε ελεημοσύνη, είστε δομοσιος φορέας αλληλεγγύη δείχνετε σε όσους δεν μπορούν. Αυτά τα απαράδεκτα φλεικς καταφέρατε εσείς να φάτε ένα μπολ και τα μοιράζετε στο κόσμο;
    Κάντε μια σακούλα με μακαρόνια, κριθαράκι, φακές, φασόλια, ρύζι, γάλα εβαπορέ (όχι μισό που βάζουμε στο καφέ, βάλτε 3,4 των 410 γρμ) και ενα δύο χυμούς.
    Και μια σακούλα με υγρό για πιάτα, πληντυριου μια οδοντόκρεμα μια οδοντοβουρτσα ένα σαμπουάν.
    Η αγάπη σας λείπει, δεν είναι θέμα χρημάτων απλά κάνετε διεκπαιρεωση, όπως βαφετε έναν τοίχο σε ένα δημοτικό που έχει γκράφιτι έτσι προσεγγιζεται και τους νέοπτωχούς.
    Κάντε καμια πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών, όχι μονίμων θα ρουτινιασουν με σύμβαση 2,3 χρόνια να εντοπίσουν το κόσμο που υποφέρει και να τον προσεγγισουν ανθρώπινα, όχι δι3κπ3ρωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ